Betöltés...

2021-es éítésű, panorámás, 3 szobás penthouse lakás

Ár: 875.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
I speak English as well as German. Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

Kiadó a II. kerületben, Vérhalmon, egy 94 m2-es, 3 szobás, új építésű, gépesített, légkondicionalt penthouse lakás, hatalmas tersszal (70 m2) és bérelhető garázzsal.

Az ingatlan egy 2021-ben épült, 3 szintes, tégla építésű, liftes ház 2. emeletén található. Az épület csendes, madárcsicsergős zöld köznyezetben áll, csodás kilátással a Széchenyi-hegyre. A társasház jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

Helyiségei: előszoba; amerikai konyhás nappali nagy beépített szekrényekkel; 2 hálószoba; kádas + zuhanyzós fürdő WC-vel és bidével; 1 külön vendég WC; hatalmas, 70 m2-es terasz; 1400 m2 kert; garázs bérlésére van lehetőség (100 € / hó).

A lakás jelenleg bútorozatlan és vadonat új gépekkel felszerelt. A konyhában olasz bútorok és beépített prémium gépek, borhűtő, LED lámpák. Nappaliban beépített szekrények. Fürdőszoba: Hüppe zuhanyzó, Geberit kád, Grohe kiegészítők, Porcelanosa márkás luxus burkolat, LED tükör. Elektromos távirányítós redőnyök, lift (Kone), riasztó berendezés, biztonsági kamera, fűtött rámpa.

Közös költség ca. 50.000 Ft / hó, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a társasházban. Minden közmű mérőórák alapján fizetendő. Mennyezeti hűtés/fűtés.

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Csendes, nyugodt, zöld környezet, de rövid sétára van a buszmegálló, amivel gyorsan elérhető a belváros vagy több közlekedési csomópont és egyéb járatok.

Gyalog és autóval is könnyen elérhető minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer, ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is.

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ!!!
A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Bérleti díj 2.500 € / hó!!!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Új építésű
Utca: Budapest, Vérhalom
Alapterület (m2) : 94
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 164 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "2021-es éítésű, panorámás, 3 szobás penthouse lakás" című hirdetést látja. (fent)