Betöltés...

Kiadó garzon Róna utca

Ár: 100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kiadó egy második emeleti (lift nincs) egy szobás garzon lakás a 14. kerület közkedvelt részén a Róna utca és Thököly út kereszteződésétől pár perc sétára a Tisza István tér környékén. Az épület három emeletes, kevés lakás számú, a lakók barátságosak. Pincében tároló található bicikli, egyéb nem gyakran használt tárgy részére.
A frissen felújított lakásba lépve egy egy légterű amerikai konyhás nappaliba lépünk. Beépített szekrény áll rendelkezésre tárolás céljából a bejárat mellett, ahol a mérő órák is találhatóak és kabát tároló szekrény. A konyha részen hűtő, mikró, főzőlapok és mosogató található. A lichthof-ra egy kis ablak biztosítja a szellőztetés lehetőségét. Étkező sarok is ki lett rajta alakítva. A szoba tágas, átlagos belmagasságú jelenleg nincs berendezve. Az új albérlő igényei szerint költözhető saját bútorokkal is, illetve elsőként ízlésére formálva lesz berendezve a tulajdonossal megegyezés szerint. Internet szolgáltatás elérhető a lakásban, igény szerint kábel tv is kérhető. A fürdő tágas, zuhanyzós, jelenleg mosógép még nincs benne, ami igény szerint ha rendelkezésre áll hozható, vagy a tulajdonossal megegyezés szerint rendelhető, illetve törölköző szárító beszerzés alatt van. A fürdőből is szintén nyílik a lichthofra egy kis ablak a pára gyors elillanását segíti.
A lakás havi díja berendezéssel 120.000HUF + rezsi, berendezés nélkül 100.000HUF+rezsi. A rezsi fogyasztás függvényében átlag 20-25 ezer között alakul havonta közös költséggel együtt. 2 havi kaucióval és tárgy havi albérleti díjjal bármikor költözhető. Kisállat tartása nem megengedett. Videót tudok küldeni.
A környékről
A környék biztonságos, térfigyelő kamera a sarkon. Bank, gyógyszertár, élelmiszer üzlet pár száz méteren belül elérhetőek. A ház hátsó kertje kellemes nyári beszélgetések helye lehet.
Parkolás a környéken ingyenesen megoldható. Tömegközlekedés kiváló, 7-es, 8E, 108E, 110 és 112-es buszok pár perc sétára és a 82-es troli szinte a ház előtt rak le, pillanatokon belül a bevárosban lehetünk.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Újszerű
Utca: Róna utca
Alapterület (m2) : 27
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 503 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kiadó garzon Róna utca" című hirdetést látja. (fent)