Betöltés...

Kiadó ingatlan pároknak, családoknak és egyedülállóknak87891

Ár: 100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pécs belvárosában kiadó, egy 70 m2-es bútorozatlan, földszinti lakás.Helyiséglista. Előszoba, Konyha-Étkező, Tároló, Fürdő-WC egyben, Két egyenként 25 m2-es szoba.
A lakásba lépve egy tágas előszoba fogad, melyből elérhető az összes helyiség. A konyha mosogatógéppel, gáztűzhellyel valamint villanysütővel van felszerelve, minden egyéb konyhai kiegészítőt, a leendő bérlőnek kell hozni. Ezután következik a szoba, amit bárki a maga kényelme szerint rendezhet be saját bútorokkal, csakúgy mint a másik, szintúgy teljesen üres szobát. A fürdő mellett található egy tároló is amely polcokkal van ellátva. Maga fürdőszoba teljesen felújított, fürdőkáddal van berendezve, illetve egy tükrös szekrénnyel a mosdókagyló felett, egy szekrénnyel a mosdó alatt, valamint itt található a WC is. A TV-internet jelenleg a Telekom szolgáltatón keresztül van bekötve, míg maga a lakás légkondicionált és riasztóval ellátott.
Az ingatlan fűtése gáz-cirkós, a rezsi elszámolása az óraállások alapján történik. Közös költség nincs. Ideális választás családok, párok de akár még diákok részére is. A minimális bérleti idő egy év. Az állattartás kizáró ok. A két havi kaució, valamint a tárgyhavi lakbér megfizetését követően, az ingatlan azonnal költözhető.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Használt
Utca: Hungária utca
Alapterület (m2) : 70
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 134 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kiadó ingatlan pároknak, családoknak és egyedülállóknak87891" című hirdetést látja. (fent)