Betöltés...

Szekszárd belvárosi 2 szobás, erkélyes, igényes albérlet kia

Ár: 115.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tolna megye, Szekszárd központjában tégla építésű, gázfűtéses, erkélyes , 2 szobás felújított lakás kiadó. A lakás első emeleti, kelet-nyugati fekvésű, északról a szomszéd védi , így meleg, világos lakás. A meleget gáz konvektorok biztosítják. A szobák fa és laminált parkettásak., a többi helyiség járólappal burkolt. A fürdő és Wc külön bejáratú. Az ablakok gyárilag pácolt fából készültek, hő- és hangszigeteltek, redőnyösek, szúnyoghálósak. A lakáshoz tartozik egy 12 m2 saját használatú, külön bejáratú tároló. A lakás a város szívében van, így minden pár perc alatt elérhető. A lakás bútorozott, a konyha beépített bútorokkal és étkező asztallal, székekkel , hűtővel, mikróval, főző és tálaló eszközökkel felszerelt.
Kizárólag igényes, nem dohányzó bérlő részére tartósan kiadó. A lakásban állatot nem lehet tartani. A bérleti díj 115.000,- Ft + rezsi + 2 havi kaució. Számlát adok, így igénybe vehetik az albérleti támogatást. Ha érdekli, hívjon a 70-439-8140-en.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szekszárd
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Használt
Utca: Wosinsky ltp
Alapterület (m2) : 53
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: erkély
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1218 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Szekszárd belvárosi 2 szobás, erkélyes, igényes albérlet kia" című hirdetést látja. (fent)