Betöltés...

Kiadó 1. emeleti ingatlan az Örs vezér terén

Ár: 270.000 Ft

Kiadásra kínáljuk az Örs vezér terén frekventált helyen - közvetlenül az IKEA mögött - álló társasház 1. emeletén pontosan a lépcsőház mellett található részben felújított ingatlanunkat.

Az ingatlan jellemzői:
• alapterülete 50 m2,
• a villamos hálózat teljes cserén esett át,
• a régi burkolat fel lett szedve és aljzat kiegyenlítés történt,
• a falak le vannak csiszolva és 1 rétegen le vannak festve,
• a teljes ingatlan hangszigetelve lett körben, illetve a teljes mennyezeten,
• eltávolításra kerültek a régi fűtőtestek és el lett zárva a gáz, de igény esetén visszavezethető,
• 2 db teljesen új, szürke színű, elegáns formatervezésű légkondicionáló lett beszerelve, melyek a hűtés mellett télen a fűtést szolgálják.

Díjszabás:
1. opció: 330.000 Ft bérleti díj + 10.000 Ft közös költség + rezsi (víz, villany, TV, internet) egyedi fogyasztás alapján. Ezt a lehetőséget választva mi finanszírozzuk a teljes felújítást és természetesen mindenből kizárólag újat vásárolunk az alsó ár kategóriából, de amennyiben a bérlő drágább elemeket szeretne beépíttetni az általunk meghatározott árnál, akkor a különbözetet neki kell állnia és ez esetben az alapárig finanszírozzuk az adott építési anyagot.
2. opció: ez esetben 270.000 Ft bérleti díj kerül meghatározásra - a többi költség változatlan -, de ezért cserébe a leendő bérlő vállalja a felújítás költségeit is, azaz a beépítésre kerülő anyagok megvételét és a kivitelezők munkadíját, melyek pár évnyi bérlés alatt garantáltan meg fognak térülni. Természetesen a bérlés befejezésével a beépítésre kerülő anyagok, mint pl. a burkolat nem szedhető fel vagy az ajtók nem vihetőek el, azok az ingatlan részei maradnak.

A bérleti díj számlaadás nélkül értendő, számla igénylése esetén az említett díjakat ÁFA terheli. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető az ingatlan, valamint határozatlan vagy igény szerint határozott idejű szerződéssel 2 havi kaució, továbbá az 1. havi bérleti díj megfizetésével azonnal lefoglalható. Természetesen a felújítás idejére, azaz legfeljebb 2 hónapig nem számolunk fel bérleti díjat kizárólag a konkrét használatba vételtől.

A vállalkozások mellett lehetőség van igényes, kulturált, nem dohányzó, biztos egzisztenciával rendelkező magánszemélyek akár egyedülállók, akár párok, több gyermekes családok számára szintén bérelni az ingatlant hosszú távon házi állattal egyaránt. A képek tájékoztató jelleggel még a felújítás előtti állapotot tükrözik. 1. körben minden érdeklődő a hirdetes”kukac”enoba.hu („kukac”=@) e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Használt
Utca: Örs vezér tere
Alapterület (m2) : 50
Iroda elhelyzkedése: Lakásban
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Kiadó iroda rovaton belül a(z) "Kiadó 1. emeleti ingatlan az Örs vezér terén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Enoba Csoport Zrt.