Betöltés...

Iroda rész bérbeadó

Ár: 160.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az I. kerületben, a Tabán szívében 117 nm-es, jelenleg is irodaként használt 1. emeleti, 3 + félszobás lakás részbérlésre kiadó.
Szeretne a város közepén egy patinás épületben irodát vagy csak egy szobát bérelni, de szívesen osztozna annak költéségein? Irodabérléshez akár időbeni megosztással, akár térbeli megosztással partnert keresünk.
Mi egy kedves, vidám 6 fős irodai csapat vagyunk, akik hétfőn és kedden használjuk az irodát. A lakás 3 és fél szobájából fixen használunk egy dolgozó szobát, illetve egy központi teret. A másik szoba az, amit kiadnánk, illetve a konyha, fürdő és wc közös használatban lenne. Van még egy félszoba, amit megegyezés szerint szintén közösen is használhatunk, ez kétfős tárgyalásokra, tanácsadásokra jól használható.
A lakás tágas, nagy belmagasságú, hatalmas ablakokkal. A tavalyi évben részben felújításra került (festés, új konyhabútor beépített sütővel, villanytűzhellyel, mosogatógéppel, új bútorok). Az előtérbe belépve egy hatalmas térbe érkezünk, ahol balra a nyitott konyharész, szemben pedig a két nagy szobát elválasztó középső helyiség található. A középső helyiségben bemutatókra, kivetítésre is van lehetőség. Az innen kétoldalról nyíló szobák mindegyikének két kijárata is van, így körbejárhatóak.
Balra, a konyha mellett elhaladva egy félszoba található, amely különösen alkalmas elmélyült beszélgetésekre, akár tanácsadásra, tárgyalásra.
A lakáshoz tartozik egy nagy fürdőszoba káddal, mosdóval és wc-vel, illetve van egy külön wc is. Egy kis méretű tároló szoba és egy beépített szekrény is segíti a pakolást.
A házban van lift, az emeleti folyósó kulccsal zárt ajtóval van elzárva, a lakás pedig ráccsal is védve van. A ház kedves, nyugodt lakóközösségű, segítőkész szomszédokkal.
A közelben étterem, posta, edzőterem és kisbolt is található nagyon finom, helyben darált kávéval. 
Az épület könnyen megközelíthető akár 5-ös, vagy 178-as busszal, a ház előtt jár az 56-os és 56A villamos, illetve nem messze van a Várbazár, ahol 19-es és a 41-es villamossal utazhatunk.
A teljes havi bérleti díj: 160 000 ft + ÁFA (ebben már a rezsiköltség is benne van)
Az irodarész napokra is bérbe vehető rendszeres bérlés esetén (az árak a rezsiköltséget is tartalmazzák):
• Hétköznap: 12 000 ft + ÁFA/nap
• Hétvégén: 16 000 ft + ÁFA/nap

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Kaució: Kaució nélkül
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Használt
Utca: Attila
Alapterület (m2) : 117
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Emelet: 1. emeleti
Iroda elhelyzkedése: Lakásban
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 140 alkalommal

Kiadó iroda rovaton belül a(z) "Iroda rész bérbeadó" című hirdetést látja. (fent)