Betöltés...

Kiadó társasház Székesfehérvár, Főutvonal mellett

Ár: 200.000 Ft

T-003416. Alba Ipari Zónában forgalmas út mellett 5000m2 telekterület / kereskedelmi telephely egyben vagy megosztva kiadó!

A telekingatlan Székesfehérvár központjától 5km, az M7-es autópályától pedig csupán 500m távolságra helyezkedik el. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiváló megközelíthetőséggel, láthatósággal és reklámértékkel bír. A terület előtt az átmenő autós forgalom jelentős, autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen megközelíthető. A murvával felszórt és a kerítésalappal körbekerített saroktelken elhelyezkedő telephely kettő széles kapubehajtóval is rendelkezik.
A telek jelenleg nem rendelkezik közműkapcsolattal de a csatlakozásra a lehetőség adott. Esetleges közmű igények további egyeztetések tárgyát képezik.
Övezeti besorolás: Gá-7.2 (általános gazdasági terület)

Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet kamionparkolónak, autómosó telepítésére, építőanyagkereskedésnek, autókereskedésnek, kertészetnek vagy egyéb olyan kereskedelmi tevékenységre mely nagyobb kültéri területet és jó megközelíthetőséget, láthatóságot igényel.

Bérleti díj: 200e Ft +ÁFA/1000m2/hó +rezsi +kaució



Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 329431
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Főutvonal mellett
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 360 alkalommal

Kiadó garázsok, és egyéb ingatlanok rovaton belül a(z) "Kiadó társasház Székesfehérvár, Főutvonal mellett" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat