Betöltés...

Újépítésű társasházban 15m2 emelőszerkezetes garázs kiadó

Ár: 15.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Cím: Jász utca 57 lakópark, -1 emelet P12 garázs
1137 Budapest, Petneházy utca 67 bejárat, Béke tér

Bérlési Kondíciók:
Bérleti díj 15.000 Ft / hó (tárolóval együtt)
Közös költség 2500 Ft / hó
Kaució 2 havidíj
1 éves szerződés

Méretek:
max hossz: 490cm
max szelesseg: 190cm
max magassag: 150cm

Ingatlan Helyszíne:
A kiadó emelőszerkezetes teremgarázs és tároló XIII kerület elegáns és központi részén található, a Béke téren. A környék elég forgalmas: a közvetlen közelben Önkormányzat, Nyírő Gyula Kórház, Gázművek és egyéb fontos közintézmények, cégek, lakóparkok, irodaházak. A környéken sok szolgáltatás van, mint bankok, postahivatalok, szupermarketek, benzinkutak, éttermek, kávézók, gyermekmegőrzők, kozmetikák, gyógyszertárak stb. Tömegközlekedés 3 metró, 32/105 busz, 14/1 villamos, taxi állomás, bicikli út. A parkolás kihívás magánszemélyek számára.

Épület Jellemzői:
A kiadó teremgarázs új építésű lakóparkban helyezkedik el, modern és fejlett belsőépítészeti és infrastrukturális feltételeket kínálva. Angyalföldön közkedvelt lakópark, Petneházy utca 67 szám alatti elektromos ajtós és éjszakai megvilágítással rendelkező bejárattal, amely magánszemélyek és cégek számára teljes körű megoldást nyújt biztonságos parkolásra.

A Parkoló Jellemzői:
Közvetlenül a tulajdonostól kiadó új építésű, -1 emeleti, zárt és fedett, aszfaltozott, emelőszerkezetes 15 nm teremgarázs és a hozzátartozó tároló rész magán vagy céges használatra, biztonságos autó, motor vagy bicikli megőrzésre. KRESZ felfestések, táblák, kamerarendszer, távirányítós beléptető rendszer, tűzjelző és CO2 érzékelő. P12 számú garázs a bejárat mellet helyezkedik el, védett helyen. Dupla állásos emelőszerkezet, amelynek az alsó szintje kiadó. A kulcsos távirányító segítségével az emelőszerkezet felfele és lefele mozgatja az autót be és kiszálláshoz. Az autó lophatatlan, kulcs és távirányítók hiányában nem lehet kihajtani.

Havi Költségek:
Közös költség alapbiztosítással + elektromos áram + fejlesztési megtakarítás 2500 Ft/hó. Közterületi Parkolás: fizetős övezet.

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom. Ingatlan bemutatás csak előre egyeztetett időpont alapján lehetséges.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Petneházy utca 67
Alapterület (m2) : 15
Anyaga: Tégla
Extrák: védett teremgarázs
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 3056 alkalommal

Kiadó garázsok, és egyéb ingatlanok rovaton belül a(z) "Újépítésű társasházban 15m2 emelőszerkezetes garázs kiadó" című hirdetést látja. (fent)