Betöltés...

Siófoki kiadó lakás belváros-, és Balaton-közelben

Ár: 300.000 Ft

Hosszú távra, minimum egy évre kiadó exkluzív lakás!!! Nemrég felújított családi ház emeletén kínál bérlésre Siófok üdülőövezetében, karnyújtásnyira a belvárostól és a Balatontól, egy 2 szoba+nappalis, igényesen kialakított 2 szintes lakást a LIDO HOME ingatlan iroda. A ház külső lépcsőn át megközelíthető első emeletén két hálószoba, erkély, konyha és fürdőszoba található, a tetőtérben nappali konyhával, fürdőszobával. A ház udvarán gépkocsi beállásra is van lehetőség. A lakásban egy család, vagy akár 4-6 ember is kényelmesen elfér. A kiadó lakás bérleti díja havi 300.000.-Ft + rezsi. Fizetés: minimum 2 havi bérleti díj + 2 havi kaució a szerződéskötéskor, utána havonta fizetés. (Ha csak a nyári hónapokra kell a lakás, akkor külön megállapodás szükséges, megemelt áron)
(Ezen az ingatlanon túl mintegy 3.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a kiadó siófoki exkluzív lakás, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol, mit is keres?).
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 450
Épület hasznos területe (m2) : 55
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Kiadó családi házak rovaton belül a(z) "Siófoki kiadó lakás belváros-, és Balaton-közelben" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok