Betöltés...

Jegyzettömb spirálozott, A7, 80lap, Bluering® vonalas

Ár: 180 Ft

Bluering® spirálozott jegyzettömb – A7 méret, prémium minőség minden részletben

Az A7-es Bluering® spirálozott jegyzettömb tökéletes választás mindazoknak, akik megbízható, tartós és praktikus jegyzetfüzetre vágynak. A magas minőségű anyagok és gondos kivitelezés garantálja a felhasználói elégedettséget:


Tartós fedlap: A jegyzettömb elülső és hátulsó borítója 400 g/m²-es szürkelemezből készült, amely strapabíró és ellenáll a mindennapi használatnak. A 4 színnel nyomtatott borító modern és professzionális megjelenést biztosít.
Kiváló minőségű belső lapok: A 70 g/m²-es, vonalas belső lapok ideálisak mindennapi jegyzeteléshez, precíz íráshoz. A papír vastagsága lehetővé teszi, hogy a tinta ne üssön át, így minden oldal tiszta és rendezett marad.
Fehér, fém spirál: Az erős, egyszálas fehér fém spirál stabilitást ad a jegyzetfüzetnek, így az könnyen nyitható és lapozható, miközben biztosítja a hosszú élettartamot.
Kompakt méret, kényelmes használat: Az A7-es méret ideális az útközbeni jegyzeteléshez, könnyen elfér zsebben vagy táskában, így mindig kéznél van, amikor szüksége van rá.
Kiváló csomagolás: A jegyzettömbök 10 darabos zsugorfóliában érkeznek, címkével ellátva, és 200 darab található egy kartonban, így a nagyobb mennyiségek tárolása és szállítása is egyszerű és praktikus.


Ez a jegyzettömb nem csupán egy egyszerű írószer, hanem egy megbízható, hosszú távú társ a mindennapi munkában vagy tanulásban. A prémium anyagok és a gondos kivitelezés biztosítja, hogy ez a jegyzetfüzet megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is.

Katalóguskód: 35949



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Jegyzettömb spirálozott, A7, 80lap, Bluering® vonalas" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: