Betöltés...

Nagyméretű többször felhasználható vákuumzsák 80 x 100 x 30cm

Ár: 990 Ft



















Nagyméretű többször felhasználható vákuumzsák 80 x 100 x 30cm 


A vákuumzsák innovatív megoldás ruhák, ágyneműk, törölközők és egyéb textíliák tárolására. A zsákból történő levegőeltávolítás képességének köszönhetően helyet takaríthat meg, védelmet nyújt a nedvesség, a por és a rovarok ellen, és rendezi a helyet a szekrényekben vagy a bőröndökben.









Helytakarékosság - csak pakolja be a holmiját, mint egy hagyományos táskába. Vákuumzsák miután a levegőt egy hagyományos porszívóval kiszívta, akár 80%-kal csökkenti annak térfogatát . Lehetővé teszi, hogy sok helyet takarítson meg. Ebbe a zsákba például 4 paplan is elfér.
Biztonságos tárolás - a tárolt tárgyak tökéletesen védve vannak a por, szennyeződés, víz, nedvesség és molyok ellen. Minden, amit a zsákba tesz, tárolható a pincében, padláson vagy garázsban a ruhák nem sérülnek meg és nem lesznek rossz szagúak . Ezenkívül a táska tejes-opálos színű, ami megvédi a holmiját az illetéktelen személyektől.
Univerzális megoldás - tökéletes költözéskor, de ideális szezonális ruhák vagy ágyneműk tárolására is. Tökéletes lesz utazások alkalmával, amikor kevés hely van a bőröndben és sok ruhára van szükség.
Újrahasznosítható - a táska többször is használható. Használat után nem veszíti el tulajd
onságait. 
Frissesség - Miután kivettük őket a zsákból, a ruhák még mindig frissek és illatosak 


Tulajdonságok 



Szín: tejfehér, opálos
Anyag: PA, PE, HDPE, LDPE
Csatlakozás átmérője 35mm
Anyagvastagság: 1,5 mm
Méret: 80 x 100 cm
Súly: 0,151 kg








A csomag tartalma



1 db nagyméretű vákuumzsák






























Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Nagyméretű többször felhasználható vákuumzsák 80 x 100 x 30cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: