Betöltés...

4G SIM kártyás napelemes PTZ Full HD 1080P kültéri biztonsági kamera

Ár: 18.990 Ft

4G SIM kártyás napelemes PTZ Full HD 1080P kültéri biztonsági kamera automatikus nyomkövető
A beépített 4G modul lehetővé teszi, hogy a kamera nagy sebességű kapcsolatot tartson fenn WIFI hálózat nélkül, és bármikor, bárhol elérje az internetet. A 4G-s verzió különösen alkalmas kültéri és távoli területekre, korlátlan kényelmet biztosítva. (Csak a 3G/4G SIM-kártyát támogatja, a WIFI-kapcsolatot nem).
Intelligens mesterséges intelligencia humanoid követés ? valós idejű felismerés és intelligens megfigyelés
Térfigyelő kameráink ember alakú AI intelligens nyomkövető funkcióval vannak felszerelve. A fejlett mesterséges intelligencia technológia segítségével automatikusan azonosítani tudják az emberi testeket, és intelligens nyomkövetést és átfogó videórögzítést végeznek a folyamatok átfogó megfigyelése és védelme érdekében. Legyen szó otthonról, kereskedelmi területen vagy nyilvános helyen, ez a funkció fejlettebb és intelligensebb megfigyelési élményt nyújt.
PIR emberi mozgásérzékelő riasztás
Támogatja a PIR emberi test infravörös érzékelését. Ha valaki az ajtóban marad, azonnal küldje el a riasztási információkat az okostelefonos alkalmazásnak.
PAN ÉS DÖNTÉS
Még több fedett terület 350°-os vízszintes panoráma, 90°-os függőleges panoráma holttérfigyelés nélkül, távolról is vezérelhető az APP-n keresztül.
Intelligens kettős fényű vizuális módok - infravörös mód és színes éjszakai látás mód
A nagy hatékonyságú fehér LED-ekkel és infravörös LED-ekkel felszerelt színes és nagy felbontású képeffektusokat biztosít, függetlenül attól, hogy nappal vagy éjszaka.
Vízálló ip66
IP66-os vízállósági szinttel van felszerelve, hogy a kamera túlélje a különféle zord környezeteket. Az üzemi hőmérséklet -20°-50°, teljesen nyugodtan kihelyezhető a szabadba.
Tiszta hangfelvétel és kétirányú hang
Rögzítse a valódi reprodukció fontos hanganyagait, és szabadon beszéljen a látogatókkal a beépített mikrofon és hangszóró segítségével.
SD-kártya és felhőszolgáltatás támogatása (fizetni kell)
Ha behelyez egy TF-kártyát 128 GB-ig (a TF igény szerint kiválasztható) segít elmenteni azt a videót, amelyet nem áll készen a törlésre
Megbízható távoli hozzáférés
A kamera támogatja az IOS-hez, Androidhoz való csatlakozást. Könnyedén ingyenes kapcsolatot létesíthet a mobilban lévő kamerával.
Távfelügyelet
Távoli megfigyelés, megtekintés és bárhol és bármikor.
Különböző telepítési helyszínek
Különféle forgatókönyvekhez alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.10.08
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "4G SIM kártyás napelemes PTZ Full HD 1080P kültéri biztonsági kamera" című hirdetést látja. (fent)