Betöltés...

Két kamerás térfigyelő kamera, WIFI, 6MP, IP 66, világító LED-ek,

Ár: 18.990 Ft

Két kamerás térfigyelő kamera, WIFI, 6MP, IP 66, világító LED-ek, kétirányú kommunikáció
Kivételes képminőség
Lenyűgöző 6 MP-es felbontásával és színes éjjellátójával ez a kamera éles, élénk képeket biztosít bármilyen fényviszonyok között. A kettős lencsével a kamera széles panorámaképet nyújt a területről, de zoomolhat is, hogy több részletet rögzítsen, mindezt egyetlen intelligens kamerával.
Nappali és éjszakai lövöldözés
A 2 az 1-ben kültéri kamerát úgy tervezték, hogy bőséges és átfogó védelmet nyújtson. Rögzítsen egyszerre két területet, hogy több részletet rögzítsen, és biztosítsa, hogy Ön és otthona biztonságban legyen a nap és az éjszaka minden pillanatában. Mivel az IP66 szabvány szerint vízálló, ez a kamera gond nélkül használható bármilyen időjárási körülmény között, a heves esőzésektől a hóig és a szélsőséges időjárásig.
Intelligens mozgásérzékelés
Az emberi követésnek köszönhetően pontosan nyomon követheti a mozgást, gyanús tevékenység esetén pedig azonnali riasztásokat kaphat telefonján. A kétirányú beszélgetéssel pedig világosan és hatékonyan kommunikálhat azokkal, akik bent vagy kívül vannak, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.
Kártya vagy felhő regisztráció
A 24/7 felvételi funkcióval és az alkalmazáson keresztüli online vezérléssel mindig csatlakozhat és tájékozott lehet. Streameljen videót megszakítás nélkül telefonjára, rögzítse SD-kártyájára vagy felhőjére, így soha nem marad le egyetlen fontos pillanatról sem.
Biztonsági megfigyelés
Biztonsági igényeitől függetlenül kameránk teljes körű és hatékony megoldást kínál Önnek. Az olyan fejlett funkciókkal, mint a nagy felbontás, az intelligens emberkövetés és a vízálló kialakítás, ez a kamera tökéletes partner otthona védelmében. Ez a tökéletes megoldás a behatolások megelőzésére, valamint a személyes biztonság és a tulajdon védelmére.
Védje otthonát és családját a kamera által kínált csúcstechnológiával, és érezze magát biztonságban, függetlenül a napszaktól vagy az éjszakától. Fektessen be a biztonságába, és élvezze ennek a fejlett biztonsági kamerának a nyugalmát.
A csomag tartalma:

1x WiFi kamera 6mp
Rögzítőcsavarok készlete
Tápegység
1x telepítési alap

További funkciók:

Érzékelő: 6MP (2x3MP)
Háttérzajcsökkentés: Támogatja a háttérzaj csökkentését 2D/3D módban
Videó formátum: H.265AI
Képkockasebesség: 12 kép / mp
Intelligens elemzés: Támogatja az emberi formák nyomon követését
Fényforrás: 11 IR LED+12 fehér LED
Kétirányú kommunikáció
Támogatja a felhőalapú tárolást
Hálózati port: 10M/100Mb
Akár 256 GB-os memóriakártyákat is támogat
Tápegység: DC 12V
Operációs rendszerek: Windows, OS X, Android és iOS


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Két kamerás térfigyelő kamera, WIFI, 6MP, IP 66, világító LED-ek," című hirdetést látja. (fent)