Betöltés...

V380 Wifi-s Smart kamera telefonról vezérelhető

Ár: 13.990 Ft

V380 Wifi-s Smart kamera telefonról vezérelhető
A kamera könnyen csatlakozik a Wifi hálózathoz, így bárhonnan elérheti a képét. Az iOS és Android számára elérhető, kényelmes alkalmazás segítségével valós időben megtekintheti a kamerát.
Az otthoni vezeték nélküli hálózatnak válassza ki a 2,4GHz normál csatornás hálózatot.

Márka: V380
Fekete szín
Támogatási alkalmazás: V380
UHD 3MP felbontás
Tiszta kétirányú hang
IP66 vízálló
5X digitális zoom támogatása
Akár 3 előre beállított pont támogatása
Az automatikus nyomkövetés támogatása
352°-ban vízszintesen és 95°-ban függőlegesen elforgatható;
Három éjszakai mód támogatása Beállítás: fekete fény, teljes színes / infravörös éjszakai látás / kettős fény figyelmeztetés;
vezeték nélküli kapcsolat / vezetékes kapcsolat.

A KAMERÁVAL HALLHATJA IS MI TÖRTÉNIK!A beépített érzékeny mikrofon lehetővé teszi, hogy az alkalmazás segítségével a kamerán keresztül hallgasson és kommunikálhasson. Így köszöntheti vendégeit. A mozgásérzékelő viszont képes aktiválni a riasztást, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a nem kívánt behatolóktól vagy vadállatoktól.
MOZGÁSÉRZÉKELŐÉrtesítést kap az alkalmazásában, amint a kamera gyanús mozgást észlel. Senki nem lesz az otthonában az ön tudta nélkül. Ugyancsak nem kell egész nap a kameraképet nézned!
VEZÉRELJE A KAMERÁT TELEFONJÁNA kamera vízszintesen 350° -kal, függőlegesen 90 ° -kal forog, amely lehetővé teszi szinte bármilyen terület lefedését.
TARTSA A SZEMÉT AZON AMI FONTOS - MUNKÁBÓL VAGY BÁRHONNAN!A panorámakép segítségével könnyedén láthatja mindazt, ami otthonában vagy azon kívül történik. A kamera csecsemők megfigyelésére is használható.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "V380 Wifi-s Smart kamera telefonról vezérelhető" című hirdetést látja. (fent)