Betöltés...

Okos biztonsági kamera videóhívás funkcióval, PTZ vezérlés

Ár: 12.490 Ft

Okos biztonsági kamera videóhívás funkcióval, PTZ vezérlés

Okos biztonsági kamera videóhívás funkcióval, PTZ vezérlés, HD képminőség, rögzítés TF kártyára, fekete, Q1
Ez az okos biztonsági kamera a legmodernebb technológiával biztosítja otthona vagy üzlete védelmét. Az eszköz nem csak éles HD felbontást kínál, de számos hasznos funkcióval is rendelkezik, hogy mindig biztonságban érezze magát.
A kamera értesítéseket küld a telefonjára, így mindig naprakész lehet, ha mozgást észlel a készülék. Az éjszakai mód segítségével sötétben is kristálytiszta képek és videók rögzíthetők TF kártyára, így 24 órás védelmet biztosít.
A hang- és videóhívás funkcióval könnyedén indíthat és fogadhat hívásokat közvetlenül a kamerán keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy valós időben kommunikáljon a kamera látóterében lévő személyekkel, legyen szó családtagokról az otthonában vagy a dolgozókkal az üzletében. Ideális lehet idegen behatolók elleni megfigyelésre, de használhatja bébiőrként vagy akár háziállatok megfigyelésére is.
A PTZ vezérlésnek (panoráma, tilt és zoom) köszönhetően a kamera mozgatható, forgatható és nagyítható, így a 120°-os széles látószög mellett is részletesen megfigyelheti a kívánt területet. Ez a funkció biztosítja, hogy a kamera mindig a megfelelő helyre nézzen, és semmi fontos ne maradjon rejtve. A kamera a mellékelt konzollal akár mennyezetre is telepíthető.
Az okos biztonsági kamera egyszerűen csatlakoztatható a Wi-Fi hálózathoz, és az ingyenes V360 Pro alkalmazás segítségével könnyen kezelhető bármilyen okos eszközről.
Ezzel a sokoldalú és okos biztonsági kamerával megtapasztalhatja a nyugalmat, és a megbízható védelmet, amit a fejlett technológia biztosít.
Tulajdonságok:
Okos biztonsági kameraBeltéri használatraHang- és videó hívás funkcióÉrtesítésküldés a telefonraHD felbontásIPS kijelző mérete: 60 × 45 mmKép és videó rögzítés TF kártyáraIngyenes V360 Pro alkalmazásÉjszakai mód / 8 m látótávPTZ vezérlés120°-os széles látószögWi-Fi hálózathoz csatlakoztathatóTápellátás: USB-C, 5V-2AMéretek: 155 × 92 × 77 mmSúly: 290 gA csomag súlya: 380 g
A csomag tartalma:
1 db okos kamera1 db USB-C kábel1 db konzol1 db csavarszett

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Okos biztonsági kamera videóhívás funkcióval, PTZ vezérlés" című hirdetést látja. (fent)