Betöltés...

Bankjegy számláló gép külső LED kijelzővel UV/MG, 1000 bankjegy/perc

Ár: 44.940 Ft

A bankjegyszámlálónk külső kijelzővel rendelkezik, amely 1,6 méter távolságra helyezhető el a vezérlőpulttól. Ez pontos leolvasást biztosít, és UV és MG funkciókkal is képes észlelni a hamis bankjegyeket. Fontos megjegyezni, hogy ez a számláló a bankjegyek számát mutatja, nem azok értékét.
A bankjegyszámláló percenként több mint 1000 bankjegyet képes megszámolni. Ez jelentősen növeli a hatékonyságot, időt takarít meg, és gyors, pontos számlálást biztosít.
 A bankjegyszámláló egyszerűen használható. Különböző módszereket kínál a bankjegyek számlálására, így könnyedén végezheti el a feladatot. Számolhat bankjegyeket manuálisan, vagy beállíthatja, hogy 1-től 999 bankjegyig terjedő kötegeket mérjen.
A bankjegyszámláló kompakt kialakítással és felső fogantyúval rendelkezik. Súlya mindössze 7 kg, így könnyen hordozható. Könnyen tisztítható és karbantartható.
A pénzszámláló gép használható euróban, angol fontban, valamint a világ legtöbb más pénznemében is. Széles körben alkalmazzák üzletekben, bankokban, éttermekben és más vállalkozásokban a gyors és hatékony bankjegyszámlálás érdekében.
Tulajdonságok:
Teljesítmény: Feszültség: 20 V / 50 HzSzámlálási sebesség: 1000 db/percSzámolható bankjegyméret: GBP-re és más országokból származó papírjegyekre is alkalmasGaratűrtartalom: >130 db (tényleges kapacitás akár 200 db, ahogy más eladók leírták)Felrakó kapacitás: >130 db (tényleges kapacitás akár 200 db, ahogy más eladók leírták)Előtolási rendszer: Görgős súrlódó rendszerSzín: FehérSúly: 7 kgMéretek (H x Sz x Ma): 23,5 x 26 x 17 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Bankjegy számláló gép külső LED kijelzővel UV/MG, 1000 bankjegy/perc" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: