Betöltés...

crelando CLG 450 A1 Prémium A3 / A4 hideg - meleg lamináló gép, laminátor, laminálógép görgős papírvágóval és 8 db A3 lamináló fóliával, 450W

Ár: 17.490 Ft

- Laminálás vastagság meleg laminálás esetén: 80-125 mikron, hideg laminálásnál: 200 mikron - Beépített trimmelővel, lyukasztóval és eltávolítható sarokkerekítővel - Bemelegedési idő: 3 perc - Sebesség: kb. 300 mm / perc - Teljesítmény: 450 Watt Rendeltetésszerű használat Ez a készülék kizárólag papír vagy kartondokumentumok magánháztartásban végzett meleg és hideg laminálására szolgál. Ezen kívül a dokumentumokat el is vághatja. Nem alkalmas más anyagokkal használatra. A készülék nem alkalmas kereskedelmi vagy ipari használatra. Más vagy ezen túlmenő használat nem rendeltetésszerűnek minősül. Semmilyen, a nem rendeltetésszerű használatból eredő kárigény nem érvényesíthető. A kockázatot egyedül a felhasználó viseli. Specicikációk: - Könnyen használható, a hideg és meleg laminálásra alkalmas készülék - Beépített trimmelővel, lyukasztóval és eltávolítható sarokkerekítővel - Állítható behelyezése és automatikus lapadagoló - ABS funkció - könnyű eltávolítása az esetlegesen elakadt lapoknak - Kapcsolóval beállítható a lamináló fólia vastagságnak megfelelő hőmérséklet - Üzemi és a készenléti LED jelzőfény - Étlapok, plakátok, művészi nyomatok, heti beosztások laminálásához - Maximális lamináló méret: A3 (használható természetesen A4-es vagy kisebb fóliával is) - Tartozék 8 db A3-as fólia - Hálózati kábel hossza: 150 cm - Laminálás vastagság meleglaminálás esetén: 80-125 mikron, hideg laminálásnál: 200 mikron - Túlmelegedés elleni védelem - Tápellátás: 230V 50Hz bemeneti feszültség - Felmelegedési idő: kb. 3 perc - Teljesítmény: 450 W - Méretek: kb. 46,3 x 15,5 x 8,8 cm - tápkábel hossza: kb 150 cm - Színe: fehér Laminálási szélesség: - melegen: 80-125 mikron - hideg: max. 200 mikron Túlmelegedés elleni védelem A készülék túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva. Ha a motor a túlterhelés miatt túlságosan felmelegszik, akkor a készülék magától kikapcsol. Ebben az esetben húzza ki a csatlakozódugót és várja meg, amíg a készülék szobahőmérsékletűre hűl. Ezt követően csatlakoztathatja a csatlakozó-dugót az aljzatba és ismét üzembe helyezheti a készüléket. Azt javasoljuk, hogy 2 óra üzemeltetés után kb 30 percig hagyja hűlni a készüléket. A csomag tartalma: - 1 db Laminálógép készülék - 1 db görgős papír és fólia vágó kés * - 8 db A/3-as fóliatasak meleglamináláshoz - Többnyelvű használati útmutató * 3 papír vagy 1 laminált dokumentum (max 80 g/m2) vágására alkalmas (a vágó egybe van építve a laminálógép adagolótálcájával)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
 
Feladás dátuma: 2024.09.21
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "crelando CLG 450 A1 Prémium A3 / A4 hideg - meleg lamináló gép, laminátor, laminálógép görgős papírvágóval és 8 db A3 lamináló fóliával, 450W" című hirdetést látja. (fent)