Betöltés...

Kihajtható fekete tolltartó

Ár: 2.990 Ft


STÍLUSOS - a háromrekeszes tolltartót  elegáns megjelenése és modern dizájnja jellemzi. A  strapabíró OXFORD anyagból készült tolltartó nem csak a hosszú távú használatot biztosítja, hanem esztétikus megjelenést is, amely minden bizonnyal vonzó lehet a diákoknak és a szakembereknek egyaránt.



MODERN - a tolltartó cipzárai  modern, kerek fogantyúkkal ellátott cipzárral vannak rögzítve , ami eleganciát kölcsönöz neki, és megkönnyíti a nyitást és zárást. 



3 REKESZ - a tolltartó első rekeszét  a legszükségesebb tárgyak tárolására tervezték. Két szövetzseb és két kisebb zseb található. A tolltartó középső része a legtágasabb, és tökéletes egy egész készlet tol és szövegkiemelő tárolására. A tolltartó harmadik rekeszében nyolc rugalmas toll  vagy ceruzatartó található. Ideális hely kisebb tárgyak tárolására, amelyek további védelmet és rendszerezést igényelnek.    



SOKOLDALÚ -  a tolltartó rendkívül sokoldalú, és különféle helyzetekben használható. Tökéletes az összes iskolai tárgy tárolására, például tollak, ceruzák, zsírkréták, vonalzók, olló és radírok tárolására. Irodai kellékek, például tollak, jegyzetek, névjegykártyák, számológépek és egyéb szükséges irodai kiegészítők rendszerezéséhez. Napi használatra praktikus otthon is , segíthet különféle apró tárgyak tárolásában és rendszerezésében. Utazásokon kapacitásának és funkcionalitásának köszönhetően szintén használható kozmetikai cikkek, kábelek, töltők vagy egyéb apró tárgyak rendszerezésére.        
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete
Anyaga: 900D Oxford kendő, vasaló
felszerelés: nincs
kamrák száma: 3
méretei: 8,5 x 9 x 21,5 cm
súlya: 0,089 kg
súlya csomagban: 0,092 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kihajtható fekete tolltartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: