Betöltés...

Felületfertőtlenítő kendő 72 lap/csomag Sanytol

Ár: 1.368 Ft

A Sanytol felületfertőtlenítő kendők praktikus és hatékony megoldást kínálnak a mindennapi tisztítás és fertőtlenítés során. Különösen hasznos otthoni, irodai és más környezetekben, ahol gyorsan és alaposan kell fertőtleníteni a felületeket.


Csomagolás: 72 kendő egy csomagban, amely könnyen zárható, hogy a kendők ne száradjanak ki.
Antibakteriális és vírusölő hatás: A kendők hatékonyan elpusztítják a baktériumokat, gombákat és vírusokat, beleértve az influenzavírusokat is.
Széleskörű alkalmazás: Alkalmas mindenféle kemény felület tisztítására és fertőtlenítésére, mint például konyhapultok, asztalok, ajtókilincsek, fürdőszobai felületek stb.
Szappan- és vízmentes használat: Ideális megoldás, ha gyors fertőtlenítésre van szükség, anélkül hogy vizet kellene használni.


Előnyök:


Könnyen használható: Egyszerűen húzza ki a kendőt a csomagból és törölje át a fertőtlenítendő felületet.
Friss illat: A kendők kellemes illatot hagynak maguk után, anélkül hogy maradványokat vagy ragadós érzést hagynának a felületen.
Hatékony fertőtlenítés: Megöli a kórokozókat, csökkentve a betegségek terjedésének kockázatát.


Felületfertőtlenítő kendő 72 lap/csomag Sanytol termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 57697



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.17
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Felületfertőtlenítő kendő 72 lap/csomag Sanytol" című hirdetést látja. (fent)