Betöltés...

Dahua 4MP beltéri 360 fokos, Wi-Fi IP kamera, Hero széria, mikrofon + hangszóró - H4A

Ár: 14.990 Ft

Dahua 4MP beltéri 360 fokos, Wi-Fi IP kamera, Hero széria, mikrofon + hangszóró - H4A


A terméket 3 év garanciával értékesítjük!



A technológia folyamatos fejlődésével és a fogyasztói igények változásával a biztonsági kamerák piaca változatos igényekkel szembesül. Számos innováció és kutatás után a Dahua Wireless sorozatú kamerák nemcsak egyszerű telepítést és működtetést, hanem kiváló teljesítményt és költséghatékonyságot is biztosítanak.


A legújabb vezeték nélküli technológia alkalmazásával a felhasználók könnyedén telepíthetik és használhatják a kamerát fárasztó kábelezés nélkül, így valósítva meg a valódi vezeték nélküli kapcsolatot. Ezenkívül a kamera többek között automatikus követéssel, emberi test érzékeléssel, kétirányú kommunikációval, intelligens kettős fénnyel, proaktív elrettentéssel és egyéb funkciókkal van felszerelve, mint például teljes körű 4 MP felbontás, 0°-tól 355°-ig forgatható és -5°-tól 80°-ig dönthető pásztázás. Az információkat szinkronban elküldi a telefonjára is, hogy Ön mindig naprakész legyen.


Ezek a kamerák széles körben használhatók kis és közepes méretű területeken, például kis méretű kiskereskedelmi üzletekben, otthonokban. A vezeték nélküli kamera intelligens funkciója biztosítja a felügyelet biztonságát és kényelmét, és személyre szabottabb szolgáltatásokat nyújt a felhasználóknak, hogy megfeleljen egyéni igényeiknek. A HERO sorozat (House & Enterprise Remote Observe / Otthon és Vállalkozás Távoli Megfigyelése) H4A készüléke kiválóan funkcionál intelligens asszisztensként.


Főbb tulajdonságok: 




4 MP 1/3" CMOS képérzékelő, alacsony fénysűrűség és nagy felbontású kép.
Kimenetek max. 4 MP (2560 × 1440)@25 fps.
H.265 kodek, nagy tömörítési sebesség, ultraalacsony bitsebesség.
Beépített infravörös LED, a maximális megvilágítási távolság 10 méter.
256 GB-ig támogatott Micro SD kártya; beépített mikrofon és hangszóró.
5 VDC tápegység.
Támogatja a Wi-Fi-t.
Mozgásérzékelés és emberitest érzékelés. 
360°-os megfigyelés vakfoltok nélkül. 





Funkciók:


Mozgásérzékelés 



Amikor mozgó objektumok jelennek meg a megfigyelt képen, a Dahua Motion Detection technológia riasztást vagy felvételt indít.


Nappal/éjszaka funkció


A Dahua Day/Night funkció színes képet biztosít, ha a megvilágítás nem megfelelő, éjszakai üzemmódra vált és fehér és fekete képet biztosít. Garantálni tudja, hogy a hálózati kamera megfelelően tud működni, amikor a megvilágítás változik.


Kétirányú kommunikáció


A beépített nagy érzékenységű mikrofonnal és nagy teljesítményű hangszóróval, a kamera kétirányú beszélgetést valósít meg a mobilalkalmazáson keresztül.


Automatikus követés 



Amikor a kamera egy célpontot észlel, a rendszer azonnal használja a forgatható és dönthető pásztázást, automatikusan követi a célpontot, miközben az mozog, és így a célpontot látótávolságon belül tartja.
 



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Dahua 4MP beltéri 360 fokos, Wi-Fi IP kamera, Hero széria, mikrofon + hangszóró - H4A" című hirdetést látja. (fent)