Betöltés...

Áramütés Veszélye! – 16x25 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat

Ár: 1.264 Ft

Ez a 16x25 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat egyértelműen jelzi az áramütés veszélyét. A tartós és ellenálló kivitelnek köszönhetően a felirat beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Az UV-, víz- és időjárásálló fólia digitális nyomtatással készült, és a felhelyezéshez száraz, por- és zsírmentes felület szükséges. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: Áramütés Veszélye Figyelmeztető Felirat

Méret: 16x25 cm
Anyag: 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia
Nyomtatás: Digitális nyomtatás
Ellenállóság: UV-álló, vízálló és időjárásálló
Felhelyezés: Száraz, por- és zsírmentes felület ajánlott
Ez a 16x25 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat hosszú élettartammal rendelkezik, mind beltéri, mind kültéri használatra. A 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia digitális nyomtatással készült, amely ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.

Műanyaglemezes Kivitel:

1 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amely az öntapadós kivitelre kerül felragasztásra. Beltéri felhasználásra ajánlott.
3 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amely az öntapadós vinil fóliával van ellátva. Kültéri alkalmazásra is alkalmas, magas szintű védelmet és tartósságot biztosítva az időjárási elemekkel szemben.
Előnyök:

Tartós és Ellenálló: A figyelmeztető felirat hosszú élettartamot biztosít, ellenáll az UV-sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.
Sokoldalú Használat: Ideális figyelmeztető jelzések és információs célokra, beltéri és kültéri környezetben egyaránt.
Könnyű Felhelyezés: Az egyszerű és gyors felhelyezés érdekében száraz, por- és zsírmentes felület szükséges.
Ajánlott Felhasználás: Az “Áramütés Veszélye!” öntapadós vinil figyelmeztető felirat ideális figyelmeztető és jelző célokra. Tökéletes beltéri és kültéri alkalmazásra egyaránt, biztosítva a munkahelyi biztonságra és a veszélyes területekre vonatkozó információk egyértelmű közlését.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Áramütés Veszélye! – 16x25 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat" című hirdetést látja. (fent)