Betöltés...

A Kocsin Utazni Tilos! – 16x25 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat

Ár: 1.264 Ft

Ez a 16x25 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat jelzi, hogy a kocsin utazni tilos. A tartós és ellenálló kivitelnek köszönhetően a felirat beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Az UV-, víz- és időjárásálló fólia digitális nyomtatással készült, és a felhelyezéshez száraz, por- és zsírmentes felület szükséges. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: 16x25 cm / Öntapadós Vinil

Öntapadós Vinil:

Méret: 16x25 cm
Anyag: 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia
Nyomtatás: Digitális nyomtatás
Ellenállóság: UV-álló, vízálló és időjárásálló
Felhelyezés: Száraz, por- és zsírmentes felület ajánlott
Ez a 16x25 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat hosszú élettartammal rendelkezik mind beltéri, mind kültéri használatra. Az 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia digitális nyomtatással készül, ami ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.

Műanyaglemezes Kivitel:

1 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amelyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra. Beltéri felhasználásra ajánlott, kiemelkedő tartósságot biztosítva.
3 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amely szintén az öntapadós vinil fóliával rendelkezik. Kültéri alkalmazásra is alkalmas, magasabb szintű védelmet és tartósságot biztosítva az időjárási elemekkel szemben.
Előnyök:

Tartós és Ellenálló: A felirat hosszú élettartamot biztosít, ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.
Sokoldalúan Használható: Ideális jelzések és figyelmeztetések kihelyezésére beltéri és kültéri környezetben egyaránt.
Könnyű Felhelyezés: Egyszerű és gyors felhelyezés, csak száraz, por- és zsírmentes felületre szükséges ragasztani.
Ajánlott Felhasználás: A 16x25 cm-es “A kocsin utazni tilos!” öntapadós vinil figyelmeztető felirat ideális figyelmeztető és jelző célokra. Kiváló beltéri és kültéri alkalmazásra is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "A Kocsin Utazni Tilos! – 16x25 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat" című hirdetést látja. (fent)