Betöltés...

A Kerékpárt a Kerítésnek Támasztani Tilos! Megszegése Rendőrségi Feljelentést Von Maga Után! – 20x30 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat

Ár: 2.153 Ft

Ez a 20x30 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat egyértelművé teszi, hogy a kerékpárt a kerítésnek támasztani tilos, és megszegése rendőrségi feljelentést von maga után. A tartós és ellenálló kivitelnek köszönhetően a felirat beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Az UV-, víz- és időjárásálló fólia digitális nyomtatással készült, és a felhelyezéshez száraz, por- és zsírmentes felület szükséges. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: 20x30 cm / 3 mm Műanyaglemez

Öntapadós Vinil:

Méret: 20x30 cm
Anyag: 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia
Nyomtatás: Digitális nyomtatás
Ellenállóság: UV-álló, vízálló és időjárásálló
Felhelyezés: Száraz, por- és zsírmentes felület ajánlott
Ez a 20x30 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat hosszú élettartammal rendelkezik mind beltéri, mind kültéri használatra. A 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia digitális nyomtatással készül, ami ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.

Műanyaglemezes Kivitel:

1 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amelyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra. Beltéri felhasználásra ajánlott, kiemelkedő tartósságot biztosítva.
3 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amely szintén az öntapadós vinil fóliával van ellátva. Kültéri alkalmazásra is alkalmas, magasabb szintű védelmet és tartósságot biztosítva az időjárási elemekkel szemben.
Előnyök:

Tartós és Ellenálló: A felirat hosszú élettartamot biztosít, ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.
Sokoldalúan Használható: Ideális jelzések és figyelmeztetések kihelyezésére beltéri és kültéri környezetben egyaránt.
Könnyű Felhelyezés: Egyszerű és gyors felhelyezés, csak száraz, por- és zsírmentes felületre szükséges ragasztani.
Ajánlott Felhasználás: A 20x30 cm-es “A kerékpárt a kerítésnek támasztani tilos! Megszegése rendőrségi feljelentést von maga után!” öntapadós vinil figyelmeztető felirat ideális figyelmeztető és jelző célokra. Kiváló beltéri és kültéri alkalmazásra is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "A Kerékpárt a Kerítésnek Támasztani Tilos! Megszegése Rendőrségi Feljelentést Von Maga Után! – 20x30 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat" című hirdetést látja. (fent)