Betöltés...

A Gép Burkolatát Működés Közben Eltávolítani Tilos! – 16x10 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat

Ár: 807 Ft

Ez a 16x10 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat tartós és ellenálló kivitelben készült, hogy jelezze: a gép burkolatát működés közben eltávolítani tilos. Az UV-, víz- és időjárásálló anyagnak köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Választható 1 mm vastagságú beltéri és 3 mm vastagságú kültéri PVC kivitelben. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: 16x10 cm / Öntapadós Vinil

Öntapadós Vinil:

Méret: 16x10 cm
Anyag: 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia
Nyomtatás: Digitális nyomtatás
Ellenállóság: UV-álló, vízálló és időjárásálló
Felhelyezés: Száraz, por- és zsírmentes felület ajánlott
Ez a 16x10 cm-es öntapadós vinil figyelmeztető felirat hosszú élettartammal rendelkezik mind beltéri, mind kültéri használatra. Az 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia digitális nyomtatással készül, ami ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.

Műanyaglemezes Kivitel:

1 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amelyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra. Beltéri felhasználásra ajánlott, kiemelkedő tartósságot biztosítva.
3 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amely szintén az öntapadós vinil fóliával van ellátva. Kültéri alkalmazásra is alkalmas, magasabb szintű védelmet és tartósságot biztosítva az időjárási elemekkel szemben.
Előnyök:

Tartós és Ellenálló: Az öntapadós vinil figyelmeztető felirat hosszú élettartamot biztosít, ellenállva az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.
Sokoldalúan Használható: Ideális választás különböző figyelmeztető, jelző és információs célokra beltéri és kültéri környezetben egyaránt.
Könnyű Felhelyezés: A felhelyezés egyszerű és gyors; csak száraz, por- és zsírmentes felületre kell ragasztani.
Ajánlott Felhasználás: A 16x10 cm-es “A gép burkolatát működés közben eltávolítani tilos!” öntapadós vinil figyelmeztető felirat és műanyaglemezes kivitele ideális figyelmeztető és jelző célokra, miközben tartós és esztétikus megoldást kínál.

Fedezze fel öntapadós vinil figyelmeztető feliratainkat és műanyaglemezes kiviteleinket a tartós és esztétikus figyelmeztetések érdekében!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.14
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "A Gép Burkolatát Működés Közben Eltávolítani Tilos! – 16x10 cm Öntapadós Vinil Figyelmeztető Felirat" című hirdetést látja. (fent)