Betöltés...

20x30 cm Öntapadós Vinil Dekoráció – 3 mm Műanyaglemez

Ár: 2.753 Ft

Ez a 20x30 cm-es öntapadós vinil dekoráció 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fóliával készül digitális nyomtatással. A feliratok UV-állóak, vízállóak és időjárásállóak, így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak. Az 3 mm vastagságú műanyaglemez kiváló kültéri alkalmazásra, míg az 1 mm vastagságú beltéri felhasználásra ajánlott. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: 20x30 cm / 3 mm Műanyaglemez

Öntapadós Vinil:

Méret: 20x30 cm
Anyag: 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia
Nyomtatás: Digitális nyomtatás
Ellenállóság: UV-álló, vízálló és időjárásálló
Felhelyezés: Száraz, por- és zsírmentes felület ajánlott
Ez a 20x30 cm-es öntapadós vinil dekoráció hosszú élettartammal rendelkezik mind beltéri, mind kültéri használatra. A 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia digitális nyomtatással készül, ami ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.

Műanyaglemezes Kivitel:

1 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amelyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra. Beltéri felhasználásra ajánlott, kiemelkedő tartósságot biztosítva.
3 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amely szintén az öntapadós vinil fóliával van ellátva. Kültéri alkalmazásra is alkalmas, magasabb szintű védelmet és tartósságot biztosítva az időjárási elemekkel szemben.
Előnyök:

Tartós és Ellenálló: Az öntapadós vinil dekoráció hosszú élettartamot biztosít, ellenállva az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.
Sokoldalú Felhasználás: Ideális választás különböző feliratozási, jelölési és dekorációs célokra beltéri és kültéri környezetben egyaránt.
Könnyű Alkalmazás: A felhelyezés egyszerű és gyors, csak száraz, por- és zsírmentes felületre kell ragasztani.
Ajánlott Felhasználás: A 20x30 cm-es öntapadós vinil dekorációk és műanyaglemezes kiviteleik ideális megoldást nyújtanak figyelmeztető és jelző célokra, miközben tartós és esztétikus megoldást kínálnak.

Fedezze fel öntapadós vinil dekorációinkat és műanyaglemezes kiviteleinket a tartós és esztétikus feliratok érdekében!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.14
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "20x30 cm Öntapadós Vinil Dekoráció – 3 mm Műanyaglemez" című hirdetést látja. (fent)