Betöltés...

16x25 cm Öntapadós Vinil Dekoráció – UV és Vízálló

Ár: 1.264 Ft

Ez a 16x25 cm-es öntapadós vinil dekoráció 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fóliával készül digitális nyomtatással. A feliratok UV-állóak, vízállóak és időjárásállóak, alkalmasak beltéri és kültéri használatra is. A felragasztás száraz, por- és zsírmentes felületen ajánlott. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: 16x25 cm / Öntapadós Vinil

Öntapadós Vinil:

Méret: 16x25 cm
Anyag: 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia
Nyomtatás: Digitális nyomtatás
Ellenállóság: UV-álló, vízálló és időjárásálló
Felhelyezés: Száraz, por- és zsírmentes felület ajánlott
Ez a 16x25 cm-es öntapadós vinil dekoráció hosszú élettartammal rendelkezik mind beltéri, mind kültéri használatra. Az 80 mikron vastag, fényes felületű PVC fólia digitális nyomtatással készül, ami ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.

Műanyaglemezes Kivitel:

1 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amelyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra. Beltéri felhasználásra ajánlott, kiemelkedő tartósságot biztosítva.
3 mm Vastagság: Kemény PVC lemez, amely szintén az öntapadós vinil fóliával van ellátva. Kültéri alkalmazásra is alkalmas, magasabb szintű védelmet és tartósságot biztosítva az időjárási elemekkel szemben.
Előnyök:

Tartós és Ellenálló: Az öntapadós vinil dekoráció hosszú élettartamot biztosít, ellenállva az UV sugárzásnak, víznek és különböző időjárási körülményeknek.
Sokoldalú Felhasználás: Ideális választás különböző feliratozási, jelölési és dekorációs célokra beltéri és kültéri környezetben egyaránt.
Könnyű Alkalmazás: A felhelyezés egyszerű és gyors; csak száraz, por- és zsírmentes felületre kell ragasztani.
Ajánlott Felhasználás: A 16x25 cm-es öntapadós vinil dekorációk és műanyaglemezes kiviteleik ideális megoldást nyújtanak dekorációs és feliratozási célokra, miközben tartós és esztétikus megoldást kínálnak.

Fedezze fel öntapadós vinil dekorációinkat és műanyaglemezes kiviteleinket a tartós és esztétikus feliratok érdekében!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.14
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "16x25 cm Öntapadós Vinil Dekoráció – UV és Vízálló" című hirdetést látja. (fent)