Betöltés...

Üveg- és felülettisztítószer szórófejes 500 ml Kiehl GlasQueen

Ár: 2.012 Ft

A Kiehl GlasQueen üveg- és felülettisztítószer egy 500 ml-es szórófejes kiszerelésben kapható tisztítószer, amelyet kifejezetten üvegfelületek és egyéb sima felületek hatékony tisztítására fejlesztettek ki.


Hatékony tisztítás: A Kiehl GlasQueen tisztítószer gyorsan és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, zsíros ujjlenyomatokat és más makacs foltokat az üvegfelületekről, anélkül, hogy csíkokat hagyna maga után.
Kíméletes összetétel: A termék kíméletes a felületekhez, így biztonságosan alkalmazható tükrökön, ablakokon, üvegasztalokon és egyéb üvegfelületeken.
Könnyen használható: A szórófejes kialakítás megkönnyíti a használatot, lehetővé téve a tisztítószer egyenletes eloszlatását a felületen.
Gyors száradás: A termék gyorsan szárad, így a tisztított felületek azonnal használatba vehetők anélkül, hogy várni kellene a száradásra.
Friss illat: A tisztítószer friss illatot hagy maga után, amely kellemesebbé teszi a használatát.


Kiszerelés: 500 ml / flakon

Üveg- és felülettisztítószer szórófejes 500 ml Kiehl GlasQueen termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 58295



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Üveg- és felülettisztítószer szórófejes 500 ml Kiehl GlasQueen" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: