Betöltés...

Felületfertőtlenítő 1 liter organikus Baby Cleaneco

Ár: 2.032 Ft

A Cleaneco Baby organikus felületfertőtlenítője egy literes kiszerelésben kapható termék, amelyet kifejezetten a babaápolási környezetben való használatra fejlesztettek ki. Ez a fertőtlenítőszer természetes és biztonságos összetevőkből készül, hogy a kisbabák érzékeny bőrére is alkalmas legyen.
A termék ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokból készült.
Felhasználási javaslat: A terméket töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Töröljük át a fertőtlenítendő felületet a készítménnyel úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk hatni 20 perc behatási ideig. A 20 perc leteltével vizes ronggyal töröljük át, öblítsük le a felületet úgy, hogy a fertőtlenítő szer maradéktalanul eltávolításra kerüljön. Yeasticid: min. 15 perc behatási idő.
GHS piktogram:
  
Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H315 Bőrirritáló hatású, H318 Súlyos szemkárosodást okoz, H410 Nagyon mérgező a vizi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz
Kiszerelés: 1 liter / flakon, 10 flakon / karton
Felület fertőtlenítő 1 liter organikus Baby Cleaneco termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
 
Katalóguskód: 57626


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Felületfertőtlenítő 1 liter organikus Baby Cleaneco" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: