Betöltés...

Felülettisztító 1 liter organikus Baby Cleaneco

Ár: 2.451 Ft

A Cleaneco Baby Organikus Felülettisztító 24%-os bio alkoholtartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a mikrobákat és az egyéb gyermekszobában található szennyeződéseket. Termékünk hipoallergén, így alkalmas gyermekekkel érintkező felületek, bútorok tisztítására. Felületkímélő összetételének köszönhetően a gyermekszoba minden vízálló bútorára, berendezésére használhatja. Kizárólag növényi eredetű, szintetikus- irritatív anyagoktól mentes összetételének köszönhetően a felülettisztítást követően nem marad gyermekekre káros anyag a felületen, melyet gyermeke érintkezés útján a szervezetébe vihet. Biológiai eredetű, magas alkoholtartalmának köszönhetően hatékonyan tisztít és csíkmentesen szárad. Az alkohol illata használat után 3 másodperccel 100%-ig elillan.
A termékünk ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagokból készült.
Felhasználási javaslat: Termékünket szórófejes palackba töltve a szennyeződés mértékének függvényében permetezze a felületre, majd törölje le nedves vagy száraz ronggyal vagy papírral. 
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Figyelem
Figyelmeztető mondatok: H226 tűzveszélyes folyadék, és gőz
Kiszerelés: 1 liter / flakon, 10 flakon / karton
Felülettisztító 1 liter organikus Baby Cleaneco termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 57624


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.02
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Felülettisztító 1 liter organikus Baby Cleaneco" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: