Betöltés...

Asztali naptár 320mmx155mm, blokktömbös krémszínű lapokkal álló Realsystem 2025.

Ár: 2.643 Ft

Asztali Naptár - Realsystem

Az ikerspirállal összefűzött, heti beosztású asztali naptár egy praktikus és tartós eszköz, amely ideális választás mindennapi használatra. Az ikerspirálos kialakítás lehetővé teszi a naptár lapjainak könnyű forgatását, és biztosítja, hogy a naptár stabilan álljon az asztalon, így mindig könnyen hozzáférhető legyen.

Ez a 56 lapos naptár heti beosztású, ami azt jelenti, hogy minden héthez külön oldal tartozik, elegendő helyet biztosítva a napokra lebontott teendők, találkozók, határidők és jegyzetek számára. Az ilyen elrendezés kiválóan alkalmas arra, hogy a felhasználó áttekintse az egész hetet egyetlen pillantással, és könnyen megszervezze a hét minden napját.

Ez a naptártípus tökéletes mind azok számára, akik rendszeresen kell, hogy rögzítsék találkozóikat, határidőiket, vagy akár egyszerűen csak szeretnék rendben tartani napi teendőiket, legyen szó munkahelyi feladatokról vagy személyes ügyekről. Az ikerspirál biztosítja, hogy a naptár tartós maradjon, és még a rendszeres használat mellett is megőrizze formáját.


Katalóguskód: 52001



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Asztali naptár 320mmx155mm, blokktömbös krémszínű lapokkal álló Realsystem 2025." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: