Betöltés...

Asztali naptár 320mmx155mm, krémszínű lapokkal álló Realsystem 2025.

Ár: 2.643 Ft

Asztali Naptár - Realsystem 



Méret: 320mm x 155mm, álló formátumban. Ez a méret elegendő helyet biztosít a heti időbeosztás megjelenítésére, miközben kompakt módon elhelyezhető az asztalon.


Lapok: Krémszínűek, ami elegáns és kellemes látványt nyújt. A krémszínű lapok csökkentik a szem fáradását és hozzájárulnak az esztétikus megjelenéshez.


Beosztás: Heti beosztású, amely lehetővé teszi, hogy minden hét külön oldalon jelenjen meg. Ez segít a napi teendők, találkozók és határidők átlátható nyomon követésében.


Lapok száma: 56 lap, ami lefedi az egész évet, biztosítva elegendő helyet a heti időbeosztáshoz.


Kialakítás: Ikerspirállal összefűzött, amely stabilan tartja a lapokat és lehetővé teszi a könnyű forgatást. Az ikerspirálos kialakítás tartósságot és kényelmet biztosít a naptár használatakor.


Tartó: Álló formátumú, ami stabilan elhelyezhető az asztalon, és biztosítja, hogy a naptár jól látható maradjon.



Ez az asztali naptár ideális választás lehet azok számára, akik egy egyszerű, de elegáns időbeosztási eszközt keresnek. A krémszínű lapok és az ikerspirálos kialakítás kombinációja biztosítja a praktikus használatot és a stílusos megjelenést.

Katalógus kód: 52000



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.09.02
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Asztali naptár 320mmx155mm, krémszínű lapokkal álló Realsystem 2025." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: