Betöltés...

Asztali naptár 320mmx155mm, fehérlapok álló Realsystem 2025.

Ár: 2.643 Ft

Asztali Naptár - Realsystem

Ez a termék egy elegáns és praktikus asztali naptár, amely a következő jellemzőkkel rendelkezik:



Méret: 320mm x 155mm, álló formátumban, amely helytakarékos, ugyanakkor jól láthatóvá teszi a heti teendőket és eseményeket.


Lapok: Fehér színű lapok, amelyek tiszta és letisztult felületet biztosítanak a jegyzeteléshez. Az egyszerű, átlátható dizájn segíti a könnyű használatot.


Kialakítás: Ikerspirállal összefűzött, ami tartósságot és rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a lapok könnyű forgatását, miközben a naptár stabilan áll az asztalon.


Beosztás: Heti beosztású, amely 56 lapból áll, így az egész évre elegendő helyet biztosít a heti teendők, határidők és találkozók rögzítéséhez. A heti elrendezés lehetővé teszi, hogy egyetlen oldalon átlásd a teljes hetet.


Tartó: A Realsystem márkához illeszkedő minőségi kivitelezés, amely megbízható és tartós használatot biztosít a 2025-ös év során.



Ez a naptár ideális választás azok számára, akik szeretik az egyszerű, de hatékony időbeosztási megoldásokat, és fontos számukra a tiszta, jól strukturált tervezés. Az álló formátum és az ikerspirálos kialakítás praktikus használatot tesz lehetővé, miközben a fehér lapok elegáns megjelenést biztosítanak.
 Katalóguskód: 36633


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Asztali naptár 320mmx155mm, fehérlapok álló Realsystem 2025." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: