Betöltés...

Háromszoros megfigyelő kamera, 12 MP Ultra HD, beltéri/kültéri

Ár: 13.990 Ft

Háromszoros megfigyelő kamera, 12 MP Ultra HD, beltéri/kültéri, 360 fokos elforgatás, mozgásérzékelő, night vision

Ezzel a megfigyelő kamerával egy újabb szintre emeljük a biztonságot, elképesztő, 12MP Ultra HD 1080p felbontást kínálva, ez a kamera páratlan tisztaságot biztosít minden részlet megfigyelésében.
Fedezze fel a magasabb szintű biztonságot és felügyeletet a legfejlettebb technológiai megoldással, amely tulajdona és szerettei védelmét szolgálja . Kiváló jellemzőivel és kiemelkedő teljesítményével ez a fényképezőgép teljes irányítást és kifogástalan kilátást kínál bármilyen környezetben és időjárási körülmények között.
Akár otthoni, akár üzleti tevékenységét figyeli, ez a kamera mindent kéznél tart a kompromisszumok nélküli védelem érdekében . Válasszon intelligens biztonságot, és élvezze ingatlana fejlett védelmét a Triple Intelligent 360 megfigyelő kamerával . Mindig legyen kapcsolatban otthona biztonságával.
Intelligens mozgásfigyelés és követés:
Fejlett mozgásérzékeléssel és behatoláskövető funkciókkal felszerelt kamera lehetővé teszi, hogy ingatlanát tartósan biztonságban tartsa. Függetlenül attól, hogy az objektum milyen irányban mozog, a kamera fókuszált marad, és figyelemre méltó pontossággal követi a követést.Wi-Fi és speciális csatlakozási lehetőségek:
A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a telepítés nagyon gyors és egyszerű. Figyelje és érje el a kamerákat bárhonnan, bármikor, stabil internetkapcsolaton keresztül.Motion Alert és mobilalkalmazás:
Azonnali figyelmeztetéseket kaphat mobileszközén, ha mozgást észlel. A mobilalkalmazás teljes irányítást biztosít a kamera felett, beleértve a valós idejű megtekintést és a beállítások kezelését.Fejlett éjszakai látás:
A fényviszonyoktól függetlenül a térfigyelő kamera tiszta és árnyalt láthatóságot biztosít éjszaka az infravörös technológiának köszönhetően , amely lehetővé teszi a sötétben való magabiztos megfigyelést.Víz- és porállóság beltéri/kültéri használatra:
Az időjárásnak és bármilyen időjárási körülménynek ellenálló fényképezőgépnek köszönhetően beltéren és kültéren is elhelyezhető , így széles körű lefedettséget biztosít az ingatlanról.Kétirányú kaputelefon és integrált riasztó:
Valós időben kommunikáljon a kamera melletti személlyel a kétirányú kaputelefonon keresztül . Ezenkívül aktiválhatja a beépített riasztót, hogy megakadályozza a behatolókat.
Támogatott protokollok 2,4 GHzMaximális felhasználók 1-4Egyéb 2-utas audióNight VisionKétirányú kommunikációSportkameraCMOSFull hd 1080p 1980x1080 felbontásKompatibilis az Android / iOS / PC-velRiasztás: értesítés mobiltelefononAudio/video felvételAktiválja a fénytIdőjárásálló házSúly 900 g

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Háromszoros megfigyelő kamera, 12 MP Ultra HD, beltéri/kültéri" című hirdetést látja. (fent)