Betöltés...

Szárazon törölhető tábla 60x40cm

Ár: 7.190 Ft


SZÁRAZ TÖRLÉS + SZIVACS - a szárazon törölhető tábla lehetővé teszi, hogy speciális markerekkel írjon és rajzoljon. A készlet 4 markert tartalmaz a következő színekben: fekete, zöld, piros és kék. A jelölők törléséhez használja a táblához mellékelt szivacsot. A szivacs beépített mágnessel rendelkezik, így könnyedén rögzítheti a táblára! 



TÖBBFUNKCIÓS - a szárazon törölhető táblák többfunkciósak, és sokféle célra használhatók, mint például információk rögzítésére, diagramok készítésére, prezentációk vezetésére, matematika tanulására, rajzolásra, festésre és sok más alkalmazásra.  



TARTÓK FÜGGŐLEGES ÉS VÍZSZINTES AKKASZTÁSHOZ – a tábla függőlegesen és vízszintesen is akasztható. A tábla mindkét oldalán két fogantyú van. Beállíthatja a kívánt szélességet. 



POLC A TÁBLÁZAT TARTOZÉKAIHOZ – ennek a táblának további előnye a kiegészítők számára kialakított polc. Rakhat rá markert, szivacsot vagy mágneseket. A táblához 10 db színes mágnest adunk, melyeken fontos információkat, rajzokat tartalmazó papírdarabokat tarthatunk.


TULAJDONSÁGOK:



fehér szín
mágneses: igen
jelölők száma: 4
mágnesek száma: 10
radírszivacs: 1
méretei: 60 x 40 cm
súlya: 0,828 kg
csomag súlya: 1,248 kg


CSOMA TARTALMA



tábla
4 színes marker
10 mágnes
1 db mágneses szivacs




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Szárazon törölhető tábla 60x40cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: