Betöltés...

Kétoldalas alkoholos filctollak - 80 db-os készlet + táska

Ár: 5.190 Ft


KÉTOLDALAS - a filctollak két heggyel vannak felszerelve - egy vékony hegy a pontos vonalak és részletek érdekében, valamint egy széles hegy a nagy felületek kitöltéséhez. Az ilyen konstrukció rugalmasságot tesz lehetővé az alkalmazásukban, a finom vázlatoktól a teljes, intenzív színezésig. 



INTENZÍV ÉS TARTÓS SZÍNEK - az alkoholos tinta mély, élénk színeket biztosít, amelyek tartósak és ellenállnak a fakulásnak és a víznek. Ez biztosítja, hogy rajzai és tervei hosszú ideig megőrzik minőségüket. Az alkoholos tinta gyorsan szárad, ami minimálisra csökkenti az elkenődés kockázatát, és lehetővé teszi a projektek gyors befejezését, különösen akkor, ha az idő nagyon fontos.



NAGYON HATÉKONY UTÁNTÖLTÉS - ezek a nagyon hatékony tollak speciális utántöltővel rendelkeznek, amely akár 300 m-re is elegendő, így biztosan sokáig kitartanak tökéletes állapotban.



TOK ÉS SZERVEZŐ - a színes markerek egy nagyon praktikus tokba vannak csomagolva, amely cipzárral és rendszerezővel van rögzítve. Ez megkönnyíti a filctollak rendben tartását, és lehetővé teszi, hogy kéznél tartsa őket anélkül, hogy a felét elveszítené.


TULAJDONSÁGOK:



mennyiség: 80 db
kétoldalas: igen
táska: igen
szervező benne: igen
ferde fejű filctoll: igen
kerek fejű filctoll: igen
patron 300 m-re: igen
méretei: 18 x 16 x 14 cm
súlya: 1,244 kg
súlya csomagban: 1,47 kg


CSOMAG TARTALMA:



80 filctoll
táska
szervező




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kétoldalas alkoholos filctollak - 80 db-os készlet + táska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: