Betöltés...

Alkoholos filctoll készlet, 40 db

Ár: 3.190 Ft




A 40 darab kétoldalas filctollból álló kreatív készlet mindenkinek ajánlható, aki szeretne a színek széles választékával rajzolni és játszani. A tökéletes színű és színmélységű filctollakkal készült alkotások kifejezők, természetesnek látszhatnak, és sokáig nem fakulnak ki.
A filctoll készlet tökéletes gyerekeknek szórakozáshoz és iskolai művészeti munkákhoz, felnőtteknek pedig kifestőkönyvekhez vagy saját művészi munkáikhoz. A készletben található filctollak készletét úgy választottuk ki, hogy a rajz különböző területein használhatók legyenek.
Minden filctoll két hegyszélességgel van felszerelve. Egy széles hegy lehetővé teszi, hogy maximum 6 mm szélességű vonalat húzzon a hegynek a papírra gyakorolt ​​nyomásától függően, és egy vékony hegyet, amelynek vastagsága körülbelül 1 mm. A hegyek kemény anyagból készültek, így nem kopnak vagy repednek. A tollbetétet úgy alakították ki, hogy lehetővé tegye a tinta egyenletes eloszlását, szivárgás és foltok nélkül.
A filctollak könnyen keverhetők. Ennek köszönhetően az árnyékoláshoz, a színmélység kiemeléséhez szükséges különféle kiegészítő árnyalatokat készíthetünk. Nem lágyítják a papírt.
A készlet egy esztétikus tokba van csomagolva, amely megkönnyíti a filctollak tárolását. Ez egy tökéletes ajándék ötlet azoknak, akik szeretnek rajzolni.





TULAJDONSÁGOK:





40 db kétoldalas filctoll
6mm vastag hegy
1mm vastag hegy
Tökéletes pigmentáció
Széles színválaszték
Sérülésálló hegyek
Színes szimbólumok a kupakokon
Fogantyús tok a tároláshoz
Tökéletes ajándéknak
Tinta típusa: alkohol
Egy marker méretei: 15,7cm x 1,5cm
A teljes készlet/tok méretei: 14cm x 10cm x 17cm






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Alkoholos filctoll készlet, 40 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: