Betöltés...

2MP kültéri WIFi IP kamera riasztóval

Ár: 15.990 Ft

2MP kültéri WIFi IP kamera riasztóval
Ez a fejlett kültéri biztonsági kamera 350°-os panoráma- és 90°-os döntési funkcióval, valamint kettős riasztási rendszerrel - fényriasztással és mozgásérzékeléssel - biztosítja otthona és családja védelmét. A kamera mozgásérzékelő szenzorokat használ a mozgás észlelésére és értesítések küldésére a telefonjára. A PIR emberi test hőérzékelése hatékonyan csökkenti a rovarok, levelek, eső és hó okozta téves riasztásokat.
Mozgáskövetés és fény- és hangriasztás
Amikor kültéri wifi kameránk észlel egy gyanús mozgó objektumot, az eszköz automatikusan rögzíti a gyanús képet, magas decibelű szirénával riasztást ad ki az elriasztás érdekében, és automatikusan bekapcsolja a villogó piros és kék fényű riasztást (az alkalmazásban választható, hogy aktiválja-e vagy sem). Beállíthatja az érzékelés érzékenységét (alacsony/közepes/magas) a hamis riasztások pontos csökkentése érdekében, így riasztó üzenetet kap, tehát nem marad le semmilyen fontos eseményről.
Többféle tárolási módszer
A kültéri biztonsági kamerák úgy lettek tervezve, hogy éjjel-nappal nyugalmat biztosítsanak a felhasználónak, többféle tárolási lehetőséggel, így biztos lehet benne, hogy soha nem marad le egy fontos pillanatról sem. Ezek a kamerák támogatják a Micro SD-kártyát a folyamatos, 24/7-es felvételhez (akár 256 GB-ig, nem tartozék), így bármikor visszanézheti a videókat. Emellett a panorámás döntési zoommal rendelkező biztonsági kamera felhőalapú tárolást is támogat, így nem kell aggódnia az adatvesztés miatt, amennyiben a kamera vagy a memóriakártya megsérülne. Ezen kívül, ezt a kültéri vezeték nélküli biztonsági kamerát távolról, bármikor és bárhol megtekintheti, nem csak a telefonján, hanem a laptopján és iPadjén is használhatja a távoli megtekintésre.
IP65 Vízálló
Az IP65 vízállósági szinttel és jó tömítéssel rendelkező vízálló biztonsági kamera ellenáll az esőnek, így nem kell aggódnia az időjárás miatt.
 
Többfelhasználós hozzáférés és eszközmegosztás: A vezeték nélküli kültéri biztonsági kamerák többfelhasználós hozzáférést támogatnak, lehetővé téve, hogy megossza a kültéri IP kamerát családjával, így együtt nézhetik a valós idejű tartalmat. Egyszerűen jelentkezzen be egy másik alkalmazásfiókba, és ossza meg WiFi kameráját egy QR-kód beolvasásával vagy fiókszámuk megadásával.
Specifikáció:

Alkalmazás: V380 Pro
Felbontás: 2MP
Lencse (mm): 3,6mm
Szín: Fehér
Szenzor: CMOS
Megapixeles: 2MP
Videó tömörítési formátum: H.265
Kapcsolódás: Vezeték nélküli
SD kártya: 128G SD kártya (nem tartalmazza)
Látószög: 350° (vízszintes) / 90° (függőleges)
Hálózati kábel protokoll: Wi-Fi/802,11/B/G
Éjjeli mód: Infravörös éjjellátás + Teljes színű LED
Kompatibilis mobilrendszerek: Android/iOS
Tápellátás: DC 12V 2A (tartozék)

Csomag tartalma:

kamera
vízálló csatlakozó készlet
felszereléshez szükséges csavarok


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.07.23
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "2MP kültéri WIFi IP kamera riasztóval" című hirdetést látja. (fent)