Betöltés...

Kerékpár, robogó, motorkerékpár takaró, védőhuzat, biztonsági és UV védelemmel, 190×110×68 cm, fekete

Ár: 6.490 Ft

Kerékpár, robogó, motorkerékpár takaró, védőhuzat, biztonsági és UV védelemmel, 190×110×68 cm, fekete 



Egy praktikus kerékpártakaró a legjobb módja annak, hogy megvédje kerékpárját az időjárási viszonyoktól, a portól vagy a karcolásoktól, amikor nem használja.


A borítás tökéletesen véd az időjárási viszonyoktól, például az esőtől, a portól vagy az UV-sugaraktól, továbbá a rozsda kialakulása vagy a színek kifakulása ellen kétkerekű kedvencén. Kiválóan funkcionál mind fedett térben pl. garázsban, pincében, mind pedig kint: az utcán, erkélyen vagy teraszon.


A védőhuzat egy hasznos tárolóba van csomagolva, amely könnyen elhelyezhető egy hátizsákban vagy a csomagtartóban. A tok színben illeszkedik a huzathoz, húzózsinórral és rugós zsinórzáróval is ellátott. Egy ilyen hasznos kiegészítőt mindig magánál tarthat!


A borítás univerzális, különböző méretű 26-28”-os kerékpárokhoz (csomagtartóval vagy anélkül) és más kétkerekűekhez, például robogóhoz vagy motorkerékpárhoz is kiválóan használható.


A huzat alsó részén gumival ellátott, amely lehetővé teszi, hogy a védőborítást a kerékpárhoz illessze, és védje a kerékpár alját is. A takaróhuzat további előnye a két fémkarikás kialakítás, amelyeken keresztül kerékpárzárat helyezhet el. A gumik megfeszítése után a védőborítást egy csattal is rögzítheti.


Tulajdonságok: 




Univerzális méret
Kerékpárokhoz, robogókhoz, motorkerékpárokhoz
Időjárásálló kivitel
UV védelem
Rögzítőgumi és műanyag rögzítőcsat
Kerékpárzárral is használható
Anyag: 420D oxford
Szín: fekete
A védőhuzat méretei: 11×190×68 cm
A tároló méretei: 30×27 cm
Súly: 648 g
Súly a tárolóval: 672 g


A csomag tartalma:



1 db védőhuzat
1 db tároló




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kerékpár, robogó, motorkerékpár takaró, védőhuzat, biztonsági és UV védelemmel, 190×110×68 cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP