Betöltés...

"Fancy Frame" alumínium pattintós plakátkeret 40 mm, szögletes sarokkal, A3

Ár: 11.053 Ft

"Fancy Frame" alumínium pattintós plakátkeret 40 mm, szögletes sarokkal, A3

Ez a dekoratív pattintós keret olyan rögzítőfuratokkal rendelkezik, amelyek a díszléc alatt találhatók. Ez a rejtett kialakítás professzionálisabbá teszi ezt a dekoratív keretet, és lehetővé teszi, hogy bármilyen környezetbe illeszkedjen. Ez a pattintós poszterkeret ezért tökéletes azok számára, akik hosszú távú megjelenítést keresnek, és lehetővé teszik a művészeti alkotás vagy plakát egyszerű és gyors frissítését.

Ezüstre eloxált felület, dekoratív alumínium konstrukció teszi ezt a keretet stílusossá és tartóssá. Ez a dekoratív pattintós keret még nagy forgalmú helyeken is sokáig kitart.

A plakát cseréje kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Csak pattintsa fel minden oldalát, és helyezze rá a posztert a tükröződésmentes védőburkolattal, majd zárja be a keretet. A tükröződésmentes védőburkolat megvédi poszterét a szennyeződéstől és a portól, valamint megakadályozza a káprázást.

• Alkalmas kereskedelmi környezetben, például kiskereskedelemben történő használatra (üzletek, éttermek, szállodai recepciók és bankok)
• Stílusos dekoratív forma a bepattintható keretek számára
• Csillogásmentes poszter fedőlap mellékelve

! A terméknek nem része a keretben látható grafika !

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) ""Fancy Frame" alumínium pattintós plakátkeret 40 mm, szögletes sarokkal, A3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: