Betöltés...

Hálós háttámla Fellowes Professional fekete

Ár: 16.190 Ft

A Fellowes Professional hálós háttámla pontos és kényelmes hosszú távú ülést biztosít. Segít csökkenteni a feszültséget a hátban, és fenntartja a természetes ívet a hát alsó részén. A háttámla része egy speciális memóriahabból készült deréktámasz, melynek magassága az ülőnő egyéni igényei szerint állítható. A munkaképes korú munkavállalók több mint 50%-a akár 8 órát is eltölt a számítógép képernyője előtt. A legtöbben már megállapították, hogy ez a munkamódszer komoly testi problémákkal jár. A leggyakoribb problémák közé tartozik a hátfájás, a vállfájdalom, az általános fáradtság, a nyak merevsége, az ujjgörcsök és a csuklófájdalom hajlításkor vagy égő szemek. Ezek a rosszul megtervezett munkahely következményei is lehetnek. Az ergo termékek külön katalógusa  az ergonómiai iroda okairól, következményeiről és megoldásairól részletes információ a mellékletben található.
Előnyök:

Formálja a test körvonalait
Modern dizájn irodai használatra is alkalmas
Az anyag garantálja a légáramlást és növeli a kényelmet
A kiváló minőségű Tri-Tensioning szorítórendszer lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen székre rögzítse, és szükségtelenné teszi az ismételt szabályozást
Könnyű telepítés szerszámok nélkül

Termék részletek:

Anyaga: légáteresztő háló
Fekete szín
Méretek (H x Ma x Mé): 505 x 440 x 150 mm

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hálós háttámla Fellowes Professional fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: