Betöltés...

Kétoldalas alkoholos filctollak tokban 168 db

Ár: 9.890 Ft

Kétoldalas alkoholos filctollak a szivárvány minden színében! Két hegyet tartalmaz - egy vékonyabbat és egy vastagabbat. Ideális ajándék gyerekeknek és felnőtteknek. Esztétikus tokba csomagolva. A filctollak száma: 168db. Marker hossza: Méret: 15cm.

Kétoldalas alkoholos filctollak tokban 168 dbHozzon egy kis színt az életébe! A kétoldalas filctollak mega készlete biztosan színfoltot jelent majd.A nagy készlet rengeteg lehetőséget és számtalan színt jelent.Biztos, hogy mindenki számára lesz valami.Mindegyik filctollnak 2 hegye van, az egyik vékony hegye tökéletes a kontúrozáshoz vagy íráshoz, a másik vastagabb hegye pedig tökéletes a színezéshez vagy a fontos információk bekarikázásához.Tökéletes lesz olyan egyedi műalkotások készítéséhez, ahol színárnyékolásra van szükség.Aggódik, hogy hol tároljon ennyi tollat? Erre is gondoltunk, és az egészet egy esztétikus és praktikus tokba csomagoltuk, ami minden bizonnyal megkönnyíti a nagyszámú jelölő rendben tartását.Az élénk és tartós színek minden műalkotást gyönyörűvé és egyedivé tesznek.Tökéletesek festéshez, de az iskolában vagy az irodában is használhatók a fontos információk jelölésére.A filctollal való színezés nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is kiváló időtöltés. Tökéletesen megmozgatja a kézügyességet, ugyanakkor lehetővé teszi a stresszoldást és a problémák elfelejtését. A jegyzetek színezése pedig könnyebben megtanulható, és gyorsabban megtalálja a megfelelő információkat.Nézd meg magad, mennyire addiktív!Ébressze fel művészi szellemét, és lásson munkához!A móka sosem ér véget ezzel a készlettel.Nemcsak a dizájnja lenyűgöző, hanem a kreativitás lehetőségei is korlátlanok.Ez a színes filctollakból álló mega készlet biztosan elrabolja minden művészetkedvelő szívét.Tökéletes ajándékötlet a kis és nagy művészeknek.Megjegyzés: A normál rajzlapokon a filctollak átfúródnak a papírlap másik oldalára. A készlet 168 jelölőt tartalmaz különböző színekben.Marker hossza: 15cmCsomagolási méretek: 23cm x 21cm x 17cmEsztétikus tokba csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kétoldalas alkoholos filctollak tokban 168 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: