Betöltés...

Kétoldalú alkoholos toll készlet 168 db + táska

Ár: 10.200 Ft

KÉTOLDALÚ ALKOHOL TOLL KÉSZLET 168 DB + TÁSKA ÉS SZERVEZŐ


KÉTOLDALÚ – a tollak két heggyel vannak ellátva - egy vékony hegy a precíz vonalakhoz és részletekhez, valamint egy széles hegy a nagy felületek kitöltéséhez. Ez a kialakítás lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást, a finom vázlatoktól a teljes, intenzív színezésig. A még hatékonyabb művészi munka érdekében a készlet tartalmaz egy fekete fineliner-t és egy fehér tollat, amely tökéletes a kiemelésekhez.



INTENZÍV ÉS TARTÓS SZÍNEK - az alkoholos tinta mély, élénk színeket biztosít, amelyek tartósak és ellenállnak a fakulásnak és a víznek. Ez biztosítja, hogy rajzaid és terveid hosszú ideig megőrizzék minőségüket. Az alkoholos tinta gyorsan szárad, ami minimalizálja az elkenődés kockázatát és lehetővé teszi a projektek gyors befejezését, különösen, ha az idő szűkös.



NAGYON HATÉKONY UTÁNTÖLTÉS - ezek a nagyon hatékony tollak speciális utántöltővel rendelkeznek, amely akár 300 m-ig is elegendő, így biztosan hosszú ideig tökéletes állapotban maradnak.



TÁSKA ÉS SZERVEZŐ TARTOZÉK - a színes markerek egy nagyon praktikus, cipzárral zárható táskában és egy szervezőben vannak csomagolva. Ez megkönnyíti a kiemelők rendben tartását és lehetővé teszi, hogy kéznél legyenek anélkül, hogy elveszítenéd őket.



SPECIFIKÁCIÓ – darabszám: 168 db; kétoldalú: igen; táska tartozék: igen; szervező tartozék: igen; ferde fej: igen; kerek fej: igen; patron hatékonysága 300 m: igen; méretek: 30 x 20 x 16,5 cm; súly: 2,879 kg; csomag súlya: 3,093 kg.


KÉSZLET SPECIFIKÁCIÓK:

darabszám: 168 db
kétoldalú: igen
táska tartozék: igen
szervező tartozék: igen
ferde fej: igen
kerek fej: igen
patron hatékonysága 300 m: igen
méretek: 30 x 20 x 16,5 cm
súly: 2,879 kg
csomag súlya: 3,093 kg


TARTALMAZZA:

táska
állítható pánt 67-118 cm
szervező
168 színes marker
fekete fineliner
fehér kiemelő toll


Színes markerek egy erőteljes művészeti készletben. Gyönyörű kétoldalú kiemelők fontos információk jelölésére, rajzolásra és tanulásra. A 168 darabos színes marker készlet biztosan megfelel a legigényesebb emberek elvárásainak, akik széles színválasztékot, hatékonyságot és átlagon felüli minőséget igényelnek. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy világosító tollat és egy kétoldalú fekete fineliner-t a még hatékonyabb művészi munkához.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kétoldalú alkoholos toll készlet 168 db + táska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: