Betöltés...

Intelligens videó csengő GAVIO® ViEye 3, 1080p Full HD, WiFi, kétirányú kommunikáció, riasztások, éjszakai mód, csoportos megosztás, Android és iOS rendszerrel kompatibilis Tuya mobilalkalmaz

Ár: 17.491 Ft

Az 1080p Full HD Smart Video csengő integrálja a fejlett technológiát és az intelligens funkciókat, hogy teljes ellenőrzést biztosítson az ajtóhoz való hozzáférés felett. Ezt az intelligens videó csengőt úgy tervezték, hogy nagy felbontású felügyeletet biztosítson tiszta és részletes képekkel, függetlenül a fényviszonyoktól, köszönhetően az 1080p felbontásnak (1920 × 1080) és az integrált éjszakai módnak.MobilalkalmazásA 2,4 GHz-es Wi-Fi kapcsolattal valós idejű megtekintéshez és kétirányú kommunikációhoz férhet hozzá eszközeiről. mobil, a Tuya mobilalkalmazás használatával, elérhető Android és iOS rendszeren.A vezeték nélküli telepítésnek és az akkumulátor töltöttségének (1800 mAh) köszönhetően a készülék felszerelése gyors és egyszerű, bonyolult telepítési beavatkozások nélkül.Felhő- és SD-kártya tárhelyA tárhely rögzítéséhez lehetősége van felhőalapú tárolási szolgáltatás vagy MicroSD-kártya használatára akár 64 GB-ig (nem tartozék), amely rugalmasságot és hozzáférhetőséget biztosít az adatkezeléshez.Kétirányú kommunikációAzonnali push értesítéseket kaphat, amikor látogatók érkeznek a küszöbére, így gyorsan és hatékonyan reagálhat, bárhol is legyen. Akár otthon van, akár kirándulni megy, figyelemmel kísérheti és kezelheti az ajtóhoz való hozzáférést.Videó megosztásAz intelligens funkciók közé tartozik a hozzáférés megosztása a családdal vagy a barátokkal, valamint a videócsengetési engedélyek kezelése.Jel akár 50 méterigAz otthoni ajtó vagy falak anyagától függetlenül az ajtócsengő jele egyértelműen és hatékonyan továbbítódik. Az ajtócsengő erős jele áthatol a különböző anyagokon, beleértve a fémajtókat, a fa ajtókat és a falakat.Tapasztalja meg a biztonság és a csatlakoztathatóság új dimenzióját, és hozza el otthonába. Modern és hatékony megoldás, amely biztosítja, hogy minden pillanat az Ön irányítása alatt álljon.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Intelligens videó csengő GAVIO® ViEye 3, 1080p Full HD, WiFi, kétirányú kommunikáció, riasztások, éjszakai mód, csoportos megosztás, Android és iOS rendszerrel kompatibilis Tuya mobilalkalmaz" című hirdetést látja. (fent)