Betöltés...

Intelligens Wi-Fi videó csengő szett beépített HD akkumulátorral, éjjellátóval, kétirányú kommunikációval és egyszerű felszereléssel - fekete

Ár: 11.664 Ft

WI-FI KAPCSOLAT Advanced a könnyű távoli hozzáféréshez Tuya vagy SmartLife alkalmazásokkal. ÉJJELLÁTÓ Infravörös a kivételes tisztaságért teljes sötétségben. KÉTIRÁNYÚ KOMMUNIKÁCIÓ Lehetővé teszi a gördülékeny beszélgetést a látogatókkal az ajtó kinyitása nélkül. BEÉPÍTETT AKKUMULÁTOR USB Type-C gyorstöltéssel az egyszerűbb telepítés és karbantartás érdekében. EGYSZERŰ TELEPÍTÉS Rögzítőkonzol mellékelve, lopásgátló rögzítési lehetőségek csavarokkal vagy öntapadós. LED KIJELZŐ Úgy működik, mint egy hagyományos csengő internet hiányában. SZÉLES KOMPATIBILITÁS Támogatja az Android 6.0+ és IOS 11.0+ univerzális használatát.   Fedezze fel az intelligens videó ajtócsengők következő generációját, amelyek átalakítják a látogatókkal való kapcsolattartás módját, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ez az innovatív készlet megadja neked a szabadságot, hogy láthasd a küszöbödön álló embereket, és kommunikálhass velük. Wi-Fi kapcsolaton keresztül, közvetlenül az okostelefonján. Tuya vagy SmartLife alkalmazásokon keresztül. A kiváló minőségű infravörös éjjellátóval ez a készülék tiszta képet biztosít még teljes sötétségben is, lehetővé téve, hogy minden órában láthassa, ki van az ajtóban. A kétirányú kommunikációt egy érzékeny mikrofon és egy nagy teljesítményű hangszóró segíti, így folyékonyan beszélgethet anélkül, hogy ki kellene nyitnia az ajtót. A beépített akkumulátorral és a gyorstöltéshez USB Type-C csatlakozóval felszerelt kültéri egység kiküszöböli a bonyolult telepítések vagy a gyakori akkumulátorcsere szükségességét. Ezenkívül a szerelés könnyen elvégezhető a mellékelt rögzítőkonzollal és lopásgátló szerelési lehetőségekkel, akár csavarokkal, akár öntapadós. Ezen fejlett funkciók mellett a készlet tartalmaz egy beltéri egységet szabványos USB-csatlakozóval és LED-jelzővel, amely internetkapcsolat hiányában hagyományos csengőként működhet. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy soha ne hagyjon ki egyetlen látogatót sem, bármi is történjen.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Intelligens Wi-Fi videó csengő szett beépített HD akkumulátorral, éjjellátóval, kétirányú kommunikációval és egyszerű felszereléssel - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések