Betöltés...

Datalogic Gryphon GD4220-BKK1 vonalkódolvasó

Ár: 59.990 Ft

TOVÁBBFEJLESZTETT LINEÁRIS KÉPALKOTÁSI TECHNOLÓGIAA Gryphon 4200 sorozat a Datalogic kézi szkennereinek prémium kategóriáját képviseli általános célú alkalmazásokhoz. Az embereket szem előtt tartva tervezett Gryphon I GD4200 lineáris képalkotó elegáns és divatos kialakításával, páratlan ergonómiájával és kiemelkedő olvasási teljesítményével tűnik ki. A Gryphon I GD4200 leolvasók képessége a vonalkódok közelről és távolról történő rögzítésére, a nagy sűrűségű és alacsony felbontású kódok olvasására, a nehezen olvasható, rossz vagy sérült kódok dekódolására, valamint a vonalkódok mobil eszközökről történő egyszerű olvasására. Ez teszi ezeket az olvasókat tökéletes választássá a mai és jövőbeli alkalmazásokhoz.
A LEGMAGASABB TERMELÉKENYSÉG A POS- ÉS DOKUMENTUMKEZELÉSHEZA kézi olvasáshoz tökéletes Gryphon GD4200 lineáris képalkotó a Datalogic Motionix mozgásérzékelő technológiáját használja, amely a kezelő természetes mozdulatait érzékelve automatikusan "olvasásra kész" olvasási üzemmódba kapcsolja a leolvasót. A Datalogic jellegzetes "puha vonalas keresője" segít a kezelőnek, hogy könnyen megcélozza az olvasandó kódot, így könnyebben és gyorsabban tudja pontosan a megfelelő címkét megcélozni, felvenni és dekódolni, csökkentve a véletlen olvasásokat több vonalkódos környezetben.KÖNNYŰ HASZNÁLAT A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBENA Gryphon I GD4200 lineáris képalkotó gyors olvasási teljesítményt nyújt az összes gyakori 1D kódon, és a Datalogic exkluzív, szabadalmaztatott 'Green Spot'-jának köszönhetően a jó olvasási visszajelzést közvetlenül a kódon biztosítja, ami ideális gyenge fényviszonyok vagy zajos környezet esetén is. Továbbá a Datalogic 3GL (három zöld fény) és a jó olvasási visszajelzést biztosító hangos hangjelzés a gyors olvasási és dekódolási képességekkel együtt a Gryphon I GD4200 olvasók a legjobb választássá teszik a kiskereskedelmi és irodai környezetek, gyógyszertárak, könnyűipari, raktárak és gyártóüzemek hatékonyságának növelésére.KÉSZEN ÁLL A RENDSZERES TISZTÍTÁSRA ÉS FERTŐTLENÍTÉSREA legtöbb munkakörnyezetben ma már követelmény, hogy a szkennereket rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell. A Gryphon 4200 sorozat kihasználja a Disinfectant-Ready (Fertőtlenítésre kész) burkolatokat, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak az egészségügyi környezetben általánosan használt kemény fertőtlenítőszerekkel történő rendszeres napi tisztításnak.

Jellemzők:
Továbbfejlesztett lineáris képalkotási technológia a kiváló letapogatás és mélységélesség érdekében1D nagy sűrűségű és alacsony felbontású kódok, nehezen olvasható, rossz vagy sérült kódok és vonalkódok olvasása mobil eszközökrőlA Datalogic jellegzetes "puha vonalas keresője" az olvasandó kód könnyű megcélzásáhozA Datalogic szabadalmaztatott "Green Spot" technológiája és az exkluzív 3GL (3 zöld fény) a kiváló jó olvasási visszajelzésért.Motionix mozgásérzékelő technológia a zökkenőmentes olvasási módváltáshozTöbb interfészes opciók: USB C-típusú / csak USB vagy több interfészes USB C-típusú / USB / RS-232 / billentyűzet ék / több interfészes multi interfészVíz- és részecskeszűrési besorolás: IP52Cseppállóság 1,8 m / 5,9 f-igA fertőtlenítőszer-kész burkolatok ellenállnak a kemény fertőtlenítőszeres oldatokkal történő napi tisztításnak.Az EASEOFCARE szervizcsomagok a szolgáltatási lehetőségek széles skáláját kínálják a beruházás védelme érdekében, biztosítva a maximális termelékenységet és megtérülést.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Datalogic Gryphon GD4220-BKK1 vonalkódolvasó" című hirdetést látja. (fent)