Betöltés...

SOS Exaltus® pánikgombos óra, Smart HUB mellékelve, időseknek, felnőtteknek és gyerekeknek, Nagy hatótávolságú, 52 tónusú riasztó, vízálló, fehér

Ár: 13.444 Ft

Exaltus® pánikgomb óra - Fejlett funkciókat kínál, egy testreszabható hubhoz csatlakoztatva, az egyes felhasználók igényeihez igazítva.


 


 


 


 

 

 


 


 

 

 


 


 

 

 

 


 


 


 

A pánik SOS gomb lehetővé teszi a gyors segélyhívást, és a jelet rádióhullámokon keresztül továbbítják a hubhoz, nyílt területeken körülbelül 1-200 m távolságot lefedve.


 


 


 


 


 


 


 





 

 


 


 

 

 


 


 


 

® Minőségi szolgáltatás: Szállítás előtt egyenként ellenőrizzük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a megfelelő eszközöket kapja-e meg. Ha bármilyen probléma merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk a termék optimális működésével kapcsolatos problémákat. Nincs kockázata annak, hogy megpróbálja.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 


 


 


 

♦ A csatlakoztatott központ segítségével a felhasználók valós idejű támogatást élvezhetnek. Ezenkívül az óra vízállóságot kínál, vízálló.


 


 


 


 


 


 


 




 


 


 


 

 

 


 


 


 

♦ Az akár 20 felhasználó összekapcsolásának képességével az óra kiváló választássá válik az idősek vagy a speciális igényű emberek otthoni gondozásához, széles és alkalmazkodó támogatási hálózatot kínálva.


 


 


 


 


 


 

 



 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 

♦ Hosszú akkumulátor-üzemidő:


 


 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 

Idősek és gyermekek számára: Biztonsági megoldásokat kínál mind az idősek, mind a gyermekek számára. A technológia szintjétől függetlenül mindenki könnyedén használhatja pánikgombos óráinkat, gyors segítséget nyújtva a kritikus pillanatokban.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

♦ Könnyen használható: Minden órát az egyszerűségre és a könnyű használatra összpontosítva terveztek. Az intuitív funkcióknak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a pánikgomb szükség esetén könnyen elérhető, így bármilyen vészhelyzetben gyors és hatékony reagálást biztosít.


 


 

 


 

 



 

 


 


 


 


 


 

Vészhelyzeti védelem: Célunk , hogy pánikgombos óráinkkal védelmet és biztonságot nyújtsunk az időseknek és a gyermekeknek. Legyen szó háztartási balesetről vagy orvosi vészhelyzetről, óráink megbízható partnerek a kritikus pillanatokban.


 


 


 


 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

Összefoglalva, ez az SOS pánikgomb óra nélkülözhetetlen eszköz az idősek vagy a speciális igényű emberek biztonsága és kényelme érdekében. A fejlett funkciókkal, a testreszabható hubhoz való csatlakozással és a hasznos statisztikákkal ez az eszköz teljes megoldást kínál az otthoni ápolásra és a felhasználók védelmére. Válassza ezt az órát most, hogy hatékony és megbízható ellátást nyújtson szeretteinek!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "SOS Exaltus® pánikgombos óra, Smart HUB mellékelve, időseknek, felnőtteknek és gyerekeknek, Nagy hatótávolságú, 52 tónusú riasztó, vízálló, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések