Betöltés...

Kulcstartó kémhangrögzítő 64 GB, exaltus, Utolsó generációs készülék, Hangrögzítés több mint 25 órányi folyamatos működéssel, 750 óra felvételtárolás, HD 4k, Automatikus aktiválás hangérzékel

Ár: 21.438 Ft

A 64 GB-os Exaltus® felvevő mini méretű fekete testtel - a készülék cinkötvözetből készült, amely nagy tartóssággal és leeséssel szemben ellenálló. A kulcstartó finom kialakítása és a mini mérete (1 X 2 X 8 cm) hordozhatóbbá teszi a mindennapi életben: egyszerűen helyezd a kulcsokkal együtt a kulcstartóra, és élvezd a vicces felvételeket.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

  

 

 

 

 



 



 



 



 



 



 

► Megjelenése is ezüstlevélszerű, fényűző és elegáns megjelenésű, ami ideális választás ajándéknak vagy bárhová szállításhoz. Nincsenek bonyolult lépések, könnyen használható, a fontos tartalmakat természetesen azonnal rögzítheti!



 



 

 



 



 



 



 

► Az utolsó generáció, az előző termékcsalád termékei nem hasonlíthatók össze ennek a készüléknek az új képességeivel.



 



 

 

 

 



 



 

 

 



 



 



  

 



 



 



 

 

 



 



 



 



 



 

♦ Nagy kapacitású, 64 GB = 750 órányi felvételi tárhely hangfájlok formájában, a beépített 150 mAh-s akkumulátor 2 óra alatti teljes feltöltést követően körülbelül 25 órán keresztül képes folyamatosan rögzíteni.



 



 



 

 

 

 



 



 

• Támogatja a rögzítést töltés közben, adatvédelmi funkcióval, amely automatikusan menti az adatokat, ha az akkumulátor lemerül.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 





 

 

 

 

 

 

 

 



 

♦ Felesleges zajcsökkentés, HD rögzítés, 3 fokozat - A digitális hangrögzítő tízmagos PCM intelligens digitális zajcsökkentési technológiát alkalmaz, a környezeti zaj automatikus csökkentésével, akár 384 kbps-ig kiváló minőségű hangzás érhető el.



 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 



 



 

• Egyetlen gombbal lehet elindítani vagy leállítani a felvételt/elmenteni a felvételi fájlt az idő szerint elnevezett (Timestamp). Nincsenek bonyolult lépések, könnyen használható, bármikor és bárhol rögzíthet fontos tartalmat!



 



 

 

 

 

 

 

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

♦ Hanggal aktivált mód - A funkció alapértelmezés szerint le van tiltva, a hangaktiválás funkció bekapcsolása után elindul az automatikus felvétel, ha felismeri a környező hangot; leállítja a felvételt, ha csend van.



 



 



 



 



 



 



 



 



 

• A mellékelt Type-C/Micro-USB adapter segítségével közvetlenül megtekintheti/törölheti a fájlokat Android telefonjáról, iPhone-járól, számítógépéről/laptopjáról vagy fejhallgatójáról.



 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 



 



 

♦ Takarítson meg áramot és memóriaterületet – Tipp: A hangalapú aktiválás alapértelmezés szerint le van tiltva. Ha használnia kell ezt a funkciót, kérjük, aktiválja azt egyszerűen, a kézikönyv utasításai szerint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Ideális feljegyzésekhez, előadásokhoz, találkozókhoz, interjúkhoz és sok máshoz. Remek ajándék tanároknak, diákoknak, jogászoknak, íróknak stb. Hagyja, hogy az Exaltus® hangrögzítő rögzítse színes életét!



 



 



 



 

 

 

 

 

 



 



 





 



 



 



 



 



 



 

 



 



 

♦ Egy gombos művelet és gyors előre/visszatekerés gomb - Egy gombbal indítható, leállítható/menthető a felvétel. Nincsenek bonyolult lépések, könnyen használható, a fontos tartalmakat természetesen azonnal rögzítheti! Gyors előretekerés: Csatlakoztassa a fejhallgatót a készülékhez: Ha a fejhallgató csatlakoztatva van, nyomja meg hosszan a vezeték előző gombját. Gyors visszatekerés: nyomja meg hosszan a következő gombot.



 



 



 



 



 




 



 



 



 

INFO!: A fájlkezelés szükséges feltétele a Telefonhoz/Számítógéphez való csatlakozás.



 



 



 



 



 



 



 

→ Csomag tartalma:

1 x kémrögzítő

1x USB töltőkábel

1 x Használati útmutató

1x fejhallgató



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

Az Exaltus® márkanév az Osimban M 2023 05837 letéti számon van bejegyezve, és a GUARANTEE EXPERT S.R.L. tulajdona. Ha más eladótól hamis terméket kap, azonnal értesítse az Emagot.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kulcstartó kémhangrögzítő 64 GB, exaltus, Utolsó generációs készülék, Hangrögzítés több mint 25 órányi folyamatos működéssel, 750 óra felvételtárolás, HD 4k, Automatikus aktiválás hangérzékel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések