Betöltés...

Aeotec Door Window Sensor 7 ajtó/ablak nyitás érzékelő

Ár: 17.760 Ft

Minden új. Minden intelligens. És minden érzékelő.Német mérnöki munka és szilícium-völgyi dizájn. Teljesen újratervezve, de 15 év érzékelői tapasztalatára építve. És még mindig szuper egyszerű a telepítése.Védje otthonát.A 7-es ajtó/ablak érzékelő az Ön első védelmi vonala a betörőkkel szemben. Amint kinyílik egy ajtó vagy ablak, automatizálási rendszere riasztja Önt, és aktiválja a kompatibilis szirénákat, kamerákat és egyéb biztonsági eszközöket.
Riasztás a nagyobb baj előttElmegy otthonról, de nyitva hagyott egy ablakot? Soha többé ne tegye. Akár privát módon, az Ön földrajzi helymeghatározása, akár egy intelligens biztonsági rendszer élesítése alapján, az Ajtó/ablakérzékelő 7 emlékeztetheti Önt a nyitva hagyott ajtók és ablakok bezárására. Z-Wave vezérlőkkel, például az Aeotec Nano Shutterrel kombinálva akár be is zárhatja azokat Ön helyett.Intelligens belülrőlA belső ajtónyílásokhoz csatlakoztatva az Aeotec Door Window Sensor 7 biztosíthatja az intelligenciát, amely diszkréten működteti intelligens otthonát. Nyisson ki egy szobát, és a világítástól a fűtésig minden aktiválódhat. A tárgyakhoz, például széfekhez vagy alkoholszekrényekhez rögzítve azonnal riasztást kaphat, ha megérintik őket.Azonnali telepítésMinden otthon más és más, de a Door Window Sensor 7-et gondosan úgy alakították ki, hogy könnyen telepíthető legyen bármilyen otthonba, függetlenül annak formájától vagy méretétől. Az Aeotec biztonsági érzékelők tervezése terén szerzett 15 éves tapasztalata lehetővé tette, hogy az eddigi legkisebbet alkossák meg. És a leguniverzálisabbat. A pillanatok alatt felszerelhető Door / Window Sensor 7 bármilyen ajtó- vagy ablakkeretre felszerelhető, mindössze a mellékelt kétoldalas ragasztószalaggal. Még a kisebb helyeket is figyelembe veszi, mivel az egyetlen Z-Wave ajtó- vagy ablakérzékelő, amely 2 érzékelőmágnessel rendelkezik, beleértve a karcsú ritkaföldfém mágneses technológiát, amelyet először az Aeotec fejlesztett ki.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Aeotec Door Window Sensor 7 ajtó/ablak nyitás érzékelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: