Betöltés...

Kétoldalas alkoholos filctollak a 168-as tokban

Ár: 10.490 Ft

Alkoholos filctollak készlete. Minden markernek két hegye van - egy vékony és egy vastag hegye. A festés és a rajzolás fantasztikus módja annak, hogy kifejezd a kreativitásodat. A készlet tartalmazza: 168 jelölő, állvány, tok. Marker hossza: 15 cm. Alapméretek: 23x20x3cm.

KÉTOLDALAS ALKOHOLOS FILCTOLLAK A 168-AS TOKBAN + ÁLLVÁNYHozzon egy kis színt az életébe!Ezek azintenzív színekkel ellátott kétoldalas filctollak biztosan serkentik kreativitását, és gyönyörű új műalkotások létrehozására ösztönzik. A 168 alkoholos filctollal ezek remek választásnak bizonyulnak, akár építész, grafikus, képzett illusztrátor, akár pályakezdő művész. A filctollak mindenki számára nagyszerűek - rajzolhat, írhat, illusztrálhat, vázolhat, árnyékolhat, tervezhet, színezhet stb.Mindegyik filctollnak két hegye van: egy széles hegyű, amely ideális nagyobb területek festéséhez, és egy vékony hegyű, amellyel vékony és pontosabb vonalakat lehet rajzolni a részletek hozzáadásához. A megfelelő tipp biztosítja, hogy a rajz részletes vagy jobban lefedett legyen.Az alkohol alapú tinta kiváló árnyékolást biztosít - ráadásul a színek könnyen keverednek egymással a gyors színkeverés érdekében. Az alkohol alapú tinta gyorsan behatol a papírba, így festés közben biztosan nem maszatolódik el, és megszáradva tartós lesz. A filctollal való színezés vagy rajzolás nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is kiváló időtöltés. Tökéletesen megmozgatja a kézügyességet, ugyanakkor lehetővé teszi a stresszoldást és a problémák elfelejtését.A készlethez tartozik egy műanyag állvány, amely biztosan kényelmes kiegészítő lesz festés közben. Az összes jelölő mindig kéznél lesz, szépen elrendezve a megfelelő rekeszekben. Ráadásul a tok, amelybe a filctollak vannak csomagolva, tökéletesen alkalmas arra, hogy az egész készletet magával vigye. A készlet ideális ajándék minden kreatív embernek, kortól függetlenül! Emellett órákra leköti a figyelmedet, és pozitív hatással lesz a képzelőerődre és a kreativitásodra. Segít a kézügyesség és a művészi készségek fejlesztésében is. Ki tudja, talán van benned egy igazi művész!A jelölések száma: 168dbA tippek száma jelölőnként: 2Tinta típusa: alkoholosA készlet tartalmazza: 168x marker különböző színekben Műanyag állvány markerekhez Gyakorlati esetMéretek: Marker hossza: 15cm Alap: 23cm x 20cm x 3cm Csomagolás: 23,5cm x 21cm x 17cmEsztétikus tokba csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kétoldalas alkoholos filctollak a 168-as tokban" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: