Betöltés...

Kinetic 2 az 1-ben vezeték nélküli csengő és éjszakai lámpa kettős vevőegységgel, önálló tápellátással, állítható fényerővel, 36 dal, beltéri és kültéri kompozíció IP44 - fehér

Ár: 10.111 Ft

KINETIC TECHNOLÓGIA - Elemek és külső áram nélkül működik, rendkívül alacsony energiafogyasztással. ÉJSZAKAI FÉNY - Automatikus aktiválás alkonyatkor és deaktiválás napkeltekor, állítható fényerővel az éjszakai kényelem érdekében. FUNKCIONÁLIS KETTŐSSÉG - Az ajtócsengő és az éjszakai fény tökéletes kombinációja, vizuális és hallási jelzéssel. SONG VARIETY - 36 könnyen választható hangopció a maximális testreszabáshoz. EGYSZERŰ TELEPÍTÉS - Olyan kialakítás, amely nem zavarja az otthon esztétikáját, könnyen felszerelhető bármilyen felületre. HANGERŐSZABÁLYOZÁS - Állítható hangerő 4 szinten, hogy megfeleljen minden otthon igényeinek. MEGBÍZHATÓSÁG - Ellenáll az időjárási és hőmérsékleti változásoknak, ideális beltéri és kültéri használatra.   Fedezze fel az ajtócsengő innovációját az új Delight Kinetic-kel, a 2 az 1-ben vezeték nélküli csengővel, amely újradefiniálja a látogatókkal való kapcsolattartást és az otthoni navigációt. éjjel. Elemek vagy külső áramellátás nélkül ez a kinetikus eszköz a fenntartható és hatékony technológia példája, tökéletes bármilyen otthonba, irodába vagy üzletbe. Modern dizájnjával és frissített funkcióival a Delight Kinetic nemcsak a hagyományos csengő, hanem az érzékelővel ellátott éjszakai lámpa funkcionalitását is kínálja, amely alkonyatkor automatikusan aktiválódik, napkeltekor pedig kikapcsol. A meleg, fehér fény kényelmes vezetést biztosít éjszaka, míg a villogó kék csengő lehetősége további kényelmet és biztonságot nyújt. Fő jellemzői: Energia autonómia: Kinetikus technológián alapuló működés, így nincs szükség elemekre. Funkcionális kettősség: Az ajtócsengő és az éjszakai fény kombinációja a nagyobb hatékonyság érdekében. Testreszabás: 36 választható dal és 4 hangerőszint, hogy megfeleljen bármely felhasználó preferenciáinak. Könnyen telepíthető: Egyszerű telepítés a belső dekoráció befolyásolása nélkül. Tartósság: IP44 védettségű kültéri védelem és széles üzemi hőmérséklet-tartomány, amely minden körülmények között garantálja a megbízhatóságot.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kinetic 2 az 1-ben vezeték nélküli csengő és éjszakai lámpa kettős vevőegységgel, önálló tápellátással, állítható fényerővel, 36 dal, beltéri és kültéri kompozíció IP44 - fehér" című hirdetést látja. (fent)